Index / Huis / Het doel van slapen met een Vaporizer

Share This Post

Huis

Het doel van slapen met een Vaporizer

Een verdamper is een klein apparaat dat vocht toevoegt aan de lucht door het verwarmen van water in een hete mist. Een stoom verdamper moeten worden gehouden ten minste 4 voeten van je. Een verdamper wordt vaak vergeleken met luchtbevochtigers, die v

AdvertisementEen verdamper is een klein apparaat dat vocht toevoegt aan de lucht door het verwarmen van water in een hete mist. Een stoom verdamper moeten worden gehouden ten minste 4 voeten van je. Een verdamper wordt vaak vergeleken met luchtbevochtigers, die vergelijkbare soorten apparaten die vocht toe te voegen aan de lucht te zijn. Echter, luchtbevochtigers niet verwarmen het water, dat is de reden waarom ze soms worden aangeduid als "cool mist" apparaten. Er zijn vele redenen om te slapen met een verdamper, van eenvoudige comfort aan het verhelpen van een kwaal.

Het voorkomen van longontsteking

Longontsteking veroorzaakt wanneer bacteriën, virussen of andere irriterende ontsteking in de longen. Slapen met een verdamper wordt aanbevolen als een proactieve maatregel voor mensen met een risico van longontsteking, met inbegrip van mensen met HIV of degenen die chemotherapie-behandelingen, of mensen die zijn ouderen. Een verdamper, evenals het nemen van warme douches, kan helpen dun uit slijm in de longen. Longontsteking kan een ernstige ziekte zijn, dus andere voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen in aanvulling op slapen met schonere lucht.

Het behandelen van Kruis

Kruis is een virale infectie die jonge kinderen treft. De aandoening veroorzaakt zwelling van de stembanden, waardoor een geblaf hoest. Als uw baby of kind neer met kroep is gekomen, kunt u een verdamper kopen. Een verdamper maakt gebruik van warme lucht, zodat uw kind mag niet rechtstreeks inademen ervan; maar het is veilig en zeer effectief is om de verdamper te laten op de hele nacht in de kamer van uw kind.Hoest en Chest Congestie

Volgens het National Heart, Lung and Blood Institute, de beste manier om een ​​hoest te behandelen om de oorzaak te behandelen. Soms echter, de oorzaak is onbekend; plaats daarvan kun je maatregelen nemen om de hoest zelf te verlichten nemen. Slapen met een verdamper kan een geïrriteerde keel en slijm los te verlichten. Ophoesten van slijm, hoewel het niet zo mooi klinken, is een belangrijke stap in het herstel van een hoest.

Verminder Biologische Irriterende

De Amerikaanse Consumer Product Safety Commission stelt voor het gebruik van schone-mist luchtbevochtigers en verdampers aan indoor niveaus van biologische irriterende stoffen, zoals schimmels en pollen te verminderen. Echter, de organisatie waarschuwt ook dat slecht onderhouden verdamper units ook irritatie kan veroorzaken; zeker te reinigen en het water plaats in verdamper volgens de aanbevelingen van de fabrikant.

Share This Post