Index / Careers & Work / Het doel van een Career Battery Test

Share This Post

Careers & Work

Het doel van een Career Battery Test

Een carrière batterij maakt gebruik van verschillende tests en evaluaties om een ​​individuele belangen, persoonlijkheid, waarden en geschiktheid te bepalen. Het doel van een carrière batterij is aan het overeenkomstige carrière mogelijkheden te vind

AdvertisementEen carrière batterij maakt gebruik van verschillende tests en evaluaties om een ​​individuele belangen, persoonlijkheid, waarden en geschiktheid te bepalen. Het doel van een carrière batterij is aan het overeenkomstige carrière mogelijkheden te vinden.

Interesseren

Interesse voorraden overeenkomen met een individuele belangen met die van de huidige beroepen. The Strong Interest Inventory scheidt score resultaten in zes beroepsgroepen of Nederland Codes. Zij omvatten Realistisch, Investigative, Artistiek, Sociaal, ondernemend en conventioneel.

Persoonlijkheid

De meest populaire persoonlijkheid inventaris is de Myers Briggs Type Indicator (MBTI).
Een vragenlijst wordt gebruikt om individuele voorkeuren beoordelen en bepalen een persoonlijkheidstype zoals Introversion / Extraversie, Sensing / Intuition, Thinking / Feeling en Oordeel / Perception.

waarden

De Schwartz Value Inventory (SVI) bepaalt de waarde van een individuele plaatsen op de verschillende aspecten van de werkomgeving, zoals zelfsturing, conformiteit, kracht en prestatie.

Aanleg

Een proeve van bekwaamheid beoordeelt de sterke en zwakke punten van iemands vermogen om specifieke vaardigheden uit te voeren. Deze vaardigheden zijn onder andere het maken van beslissingen, het communiceren, wiskunde, ruimtelijke en visuele taken, hand-oog coördinatie en manipulatie van objecten.

suggesties

Bepaal uw carrière doelen door te zoeken naar de hulp van een loopbaanadviseur en het invullen van een carrière assessment batterij.

Share This Post