Index / Bedrijf / Het creëren van een productiebudget voor een Manufacturing Company

Share This Post

Bedrijf

Het creëren van een productiebudget voor een Manufacturing Company

Als u niet een accountant, mag u niet op de hoogte van de diverse directe en indirecte kosten die kunnen worden met een industriële productie project. Als u een accountant, kunt u nog steeds niet op de hoogte. Manufacturing is complex, is communicati

Advertisement

Als u niet een accountant, mag u niet op de hoogte van de diverse directe en indirecte kosten die kunnen worden met een industriële productie project. Als u een accountant, kunt u nog steeds niet op de hoogte. Manufacturing is complex, is communicatie tussen alle betrokken partijen het management om succesvol te zijn en wordt steeds moordend. In dit artikel ziet u hoe u de juiste beslissingen met de juiste budgettering te maken.

Geschiedenis

Productiemanagers gebruikt om gewoon hun product. Een marketing manager zou proberen om het product of dienst te verkopen. Engineers ontworpen. En accountants begroeven hun neuzen in aantallen en balansen en speelde met hun telramen. De fabricage wereld is geëvolueerd, en het blijft evolueren. Fabrikanten moeten nu een oogje houden op de wereldwijde concurrentie, toegenomen focus op de individuele wensen van de klant (personalisatie), het gebruik van cross-functionele teams die verschillende kantoren, kortere levenscycli van producten, op tijd gebaseerde concurrentie en informatietechnologie kan overspannen.

Functie

Strijd tegen de zich ontwikkelende elementen door het monitoren van het succes van de producten en diensten met de juiste product en het proces kost. 1) een maat voor de waarde van uw voorraad en de kosten van verkochte goederen (kostprijs): product kosten kunnen de volgende gegevens 2) feiten voor de productie managers om te gebruiken voor kostenbeheersing en besluitvorming; en 3) de kosten van gegevens voor geïnteresseerde externe organisaties, zoals overheidsinstellingen of verzekeringsmaatschappijen, die kan nodig zijn om transacties te beoordelen.

Grootte doet er toe?

Ja dat doet het. Als fabrikant heeft meer sets van de producten en product kosten, operaties complexer geworden en boekhoudsystemen complexer geworden. Ook is er het probleem van accurate kosten tijdig met de toegenomen complexiteit. Het geheim van de boekhouding met een verhoogde groei ligt in de toepassing van departementale overhead prijzen en activity based costing. Het toepassen van de afdeling overhead aan uw individuele producten of diensten geeft je een nauwkeuriger beeld van de volledige kosten van de operaties. Activity-based costing gaat nog een stap verder door u te helpen bewaken ingelegd activiteiten, zoals material handling, productieplanning, inspectie en anderen.

Waarschuwing

niet zo snel - geweldig, als je denkt dat het gebruik van departementale overhead en de activiteit-based costing heeft veel van uw productie budgettering problemen opgelost. Nadat u hebt ingesteld dit kostenbeheersing systeem, vertrouw niet 100 procent op de technologie op zijn plaats te controleren. Wat als uw systeem uitvalt? Hoe weet u dat de feiten is opgedaan met de werkvloer adequaat vertalen naar uw rapporten? Leer uw activiteiten te leren kennen en ervoor te zorgen dat de juiste maatregelen worden verzameld.

expert Insight

Na vele cycli van efficiënte product kost, is het gemakkelijk zelfgenoegzaam te krijgen en vertrouwen op uw rapporten in plaats van de waarde van uw activiteiten te controleren. Misschien vindt u dat er intrinsieke waarden of kosten die niet kunnen worden weergegeven in uw rapporten. Een potentieel over het hoofd gezien waarde kan het geluk en de tevredenheid van de medewerkers aan het product of de dienst zijn. Dit is een immaterieel maatregel die niet kan zien in uw rapporten. Ook kunnen klanten het vinden van immateriële waarden in de producten of diensten die u aanbiedt. Weet wat je klanten willen over een product of dienst voordat u besluit om te snijden als gevolg van alleen de kosten redenen.

Share This Post