Index / Wensen en Feesten / Het beste cadeau ideeën voor Kindergarten Girls

Share This Post

Wensen en Feesten

Het beste cadeau ideeën voor Kindergarten Girls

Enthousiast, energiek, nieuwsgierig en creatief, 5- en 6-jarige meisjes zijn leuk om te winkelen voor, omdat ze het meest van hou alles wat je koopt. De beste speelgoed uitdagen van een meisje fysieke en mentale vaardigheden, past haar persoonlijke v

AdvertisementEnthousiast, energiek, nieuwsgierig en creatief, 5- en 6-jarige meisjes zijn leuk om te winkelen voor, omdat ze het meest van hou alles wat je koopt. De beste speelgoed uitdagen van een meisje fysieke en mentale vaardigheden, past haar persoonlijke voorkeuren en interesses en zijn veilig. Voor het kopen van een cadeau, praat met het meisje en haar ouders om uit te vinden wat ze op dit moment geïnteresseerd in - of het nu gaat rijden haar fiets, het spelen met poppen of koken - en ook vragen wat ze al in bezit.

Giften aan Activiteit Moedig

Speelgoed en cadeaubonnen voor fysieke klassen deelnemen kleuterschool-leeftijd meisjes. Neem contact op met de afdeling parken in de stad van het meisje om lessen in dans, zwemmen, turnen, basketbal of T-bal die interessant kunnen zijn te vinden. Voor het kopen van een cadeaubon, check-in met de ouders van het meisje over de data en planning. Presenteer het certificaat samen met een dansende beeldje, bal of nieuwe zwembroek. Een twee-wheel fiets met zijwieltjes of grote, plastic rackets en schuim ballen ook grote actieve giften.

Creative Gifts

Ambachtelijke en kunstproject kits, kostuum accessoires verpakt in een versierde koffer of een poppenkast zijn allemaal geschenken die putten uit een 5-jarige creatieve geest. Een geschenk van de muziek doet hetzelfde en kan de vorm van een eenvoudig instrument te nemen, zoals een recorder of drumstel, of een kaartje voor concert voor de kinderen; opnieuw contact op met haar ouders eerste. Een set van een koptelefoon en muziek van een bestseller musicus kinderen zijn ook goede creatieve geschenken; kindergartners net als alle soorten muziek, volgens PBS ouders.

Giften aan Her Mind Challenge

Geef een kleuterschool meisje een bordspel om haar gedachten uit te dagen en de uitoefening van haar wiskundige vaardigheden zoals sorteren, matching en het verplaatsen van een bord stukje van het aantal ruimtes die op een dobbelsteen. Klassieke bordspellen zijn onder andere domino, matching games of kleurrijke games met stukken om rond een bord te verplaatsen. Of kies games door Keus Stichting Parent's, zoals matching en puzzel games onderschreven.

Animal Gifts

Kindergarten meisjes houden van dieren, noch gevuld of echt. Carolyn Ievers-Landis, een universitair hoofddocent kindergeneeskunde op Rainbow Babies & Children's Hospital in Cleveland, zegt dat 5 of 6 is de ideale leeftijd voor een kind om een ​​huisdier te krijgen. Als het geven van een levend dier is niet haalbaar is, kiezen voor een gevuld of plastic paard, dolfijn of eenhoorn, zegt Peggy Orenstein, auteur van "Cinderella Ate My Daughter." Deze dieren aanboren gevoel van macht, beweging en de verbeelding van een meisje.

Share This Post