Index / Persoonlijke financiën / Herstel van een Vervallen Life Insurance Beleid

Share This Post

Persoonlijke financiën

Herstel van een Vervallen Life Insurance Beleid

Levensverzekeringen in het algemeen vervalt wegens niet-betaling van de premies. Als u niet aan de benodigde premie, of een minimumpremie geschetst in de polis te betalen, kan uw polis te beëindigen. Tijdsspanne Het leven verzekeringsmaatschappij bes

Advertisement

Levensverzekeringen in het algemeen vervalt wegens niet-betaling van de premies. Als u niet aan de benodigde premie, of een minimumpremie geschetst in de polis te betalen, kan uw polis te beëindigen.

Tijdsspanne

Het leven verzekeringsmaatschappij beschouwt uw levensverzekering vervallen wanneer je niet aan de premiebetaling op de premie vervaldag te maken. Je moet echter wel over het algemeen 30 dagen na de vervaldatum van uw polis te herstellen, zonder verder bewijs van de verzekerbaarheid en zonder uw contract permanent geannuleerd.

Betekenis

Door uw levensverzekering binnen 30 dagen na de vervaldag te betalen, houdt u uw levensverzekering van kracht is en te voorkomen dat het vervallen. Dit betekent dat u niet hoeft te opnieuw toe te passen voor levensverzekeringen en kan uw beleid te houden totdat het gewoonlijk zou beëindigen.

Preventie / Solution

Zorg ervoor dat uw premies op tijd betalen. Vertrouw niet op de 30-dagen bedenktijd omdat je erachter dat je in staat om uw premie te betalen binnen de gestelde termijn zijn. Ook moet je in staat zijn om comfortabel te kunnen veroorloven uw premie betalingen zonder een beroep op een aflossingsvrije periode.

Share This Post