Index / Wensen en Feesten / Heroverweeg Uw Decor van de Vakantie met deze 5 Untraditional Kerstbomen

Share This Post

Wensen en Feesten

Heroverweeg Uw Decor van de Vakantie met deze 5 Untraditional Kerstbomen

De vakantie is op ons, en het is niet moeilijk in de geest met uw interieur te krijgen. Maar wat doe je als je ruimte (of uw portemonnee) een traditionele kerstboom niet geschikt voor? Maak gewoon een originele, natuurlijk. Uit een jong boompje gemaa

Advertisement

De vakantie is op ons, en het is niet moeilijk in de geest met uw interieur te krijgen. Maar wat doe je als je ruimte (of uw portemonnee) een traditionele kerstboom niet geschikt voor? Maak gewoon een originele, natuurlijk. Uit een jong boompje gemaakt van vetplanten een kleurrijke mimic gemaakt van de string, deze kerst "bomen" zijn onconventionele mooie aanvullingen op vakantie juichen elk huis's. Of deze projecten in de plaats van een ceder, spar of den, of ze handelen gewoon als extra versieringen, deze zijn budget-vriendelijke idee├źn die uw huis vrolijk en helder zal maken.

Verlevendigen uw woonruimte met een succulent

Terwijl u een succulente krans eerder hebben gezien, dit prachtige succulent neemt de sappige spel een inkeping. Hier krijg je een paar eenvoudige items bij uw plaatselijke tuincentrum, zoals succulent knipsels, kippengaas en sommige veenmos, en je kunt achterover leunen en genieten van een levend kunstwerk in een mum van tijd.

Hang een Kleurrijke Boom, met aangehechte Strings

Deze speelse koordkunst kerstboom wil dek de zalen met vreugde. Verzamel uw familie en vrienden, en zet deze in een project waar iedereen een kans heeft om deel te nemen. Hang uw boom in een plek van eer, net als de woonkamer, en bewonder het veelkleurige weergave met warme chocolademelk voor iedereen.

Vertakken Van Boring Met een Opknoping Boom van de Berk

Wanneer uw vloeroppervlak laat iets te wensen over, deze sluwe berktak decoratie van de kerstboom is precies wat uw kamer nodig heeft. Niet alleen krijg je de vorm en het gevoel van een boom, want het is gemaakt van hout, maar u kunt al uw favoriete ornamenten hangen, zonder bang te zijn dat ze verdwalen in de takken.

Laat Your Inner Artist gratis met een schoolbord Boom

Geen kamer moet worden overgelaten uit deze kerst, dus breng decoraties voor iedereen. Dit bord en washi tape kerstboom is ideaal voor ruimtes waar een regelmatige boom meer van een belemmering, zoals een keuken of slaapkamer van het kind zou kunnen zijn. Gewoon toepassen bord contact papier en washi tape en laat je artisticiteit los!

Gezellig in bomen trui met Kerstmis

Kleine, sweater bomen zijn een fantastische manier om opnieuw doel een geliefde winter kledingstuk of een nieuw leven te geven aan die oude lelijke kerst trui houden u op de bodem van uw lade. Verzamel een paar tools, en je zal een grote decoratie voor een boekenkast, mantel of vensterbank hebt sneller dan je kunt zeggen "op dasher, op danser, prancer op ..." en ga zo maar door.

Share This Post