Index / Ambachten / Herfst Kransen die uw voordeur Pretty AF

Share This Post

Ambachten

Herfst Kransen die uw voordeur Pretty AF

Sociale bijeenkomsten bewegen binnenshuis als de lucht koude rillingen en de bladeren vallen, wat betekent dat uw portiek is plotseling een spotlight voor seizoensgebonden decor. En als je het hosten van een etentje of het gooien van een vakantielief

Advertisement

Sociale bijeenkomsten bewegen binnenshuis als de lucht koude rillingen en de bladeren vallen, wat betekent dat uw portiek is plotseling een spotlight voor seizoensgebonden decor. En als je het hosten van een etentje of het gooien van een vakantieliefde voor het einde van het jaar, dan is het nu de tijd om een ​​feestelijke, handgeweven scène te creëren. Zet een krans op de voordeur om de toon voor het soort vibe uw gasten kunnen verwachten als ze eenmaal binnen te verzamelen. Ga met een gezellige krans om ze warm te anticiperen op een troostende maaltijd, of kiezen voor een kleurrijk aantal om iedereen te laten weten dat de goede tijden zijn binnen. Van traditionele looks tot modern neemt, zullen deze kransen een stijlvolle eerste indruk te geven.

Dress Up uw deur Met verse bloemen

De volgende keer dat je verwacht bedrijf, verkleed je voordeur met deze verse bloemen krans en uw gasten zullen zich meteen thuis voelen. Regel uw bloemen rond een krans vorm en houd die schoonheden op zijn plaats met buigbare bloemen draad. Begin met de grotere bloemen voor het vullen in een kale plekken met de kleinere knoppen. Zorg ervoor dat de kleuren van het seizoen te gebruiken - zoals rood, oranje en geel - op een herfst gevoel te creëren.

Get Glam resultaten met Ordinary Supplies

Je vrienden zullen geschokt zijn als ze erachter komen dat je glam nieuwe reliëf krans is gemaakt van aluminiumfolie en goud castreer verf. Gebruik een houten borduurring als uitvalsbasis en hete lijm de bladeren op zijn plaats. Als je laag, iets overlappen uw stukken om uw krans sommige bulk en dimensie te geven. Bonus? Dit stuk is zo mooi, kunt u laten het tot lang na New Year's Day.

Welkom Gasten Met Gecoördineerde Pops of Color

Kies een krans (echt of nep) in een heldere levendige kleuren en pak een nieuwe deurmat aan te passen op hetzelfde moment. De levendige pops van kleur zal uw veranda gastvrij gevoel, en je kunt zelfs een stoel of twee voor een gezellige leessessie buiten toe te voegen.

Bundel van buiten naar binnen

Baby, het is koud buiten, zo warm-up van uw ingang met een gezellige sjaal krans. Gebruik verschillende kleuren van flanel te dekken uw krans vorm, of repurpose een paar oude shirts in het belang van het project. Weven een sjaal net zoals je zou een lint, en vervolgens na te bootsen een boog met een paar handschoenen voor een schattige afwerking. Brr!

Neem een ​​nota van Natuur

Maak alle van de boeiende texturen van de herfst werk in uw voordeel met een kroon die is bedekt met hen. Met behulp van dingen zoals gedroogde bloemen, dennenappels en plastic kalebassen - plus een jute lint voor een finishing touch - u kunt een krans dat is of-the-moment en volledig originele manier. Vergeet niet om al uw elementen te positioneren in dezelfde richting om een ​​schone, samenhangende look te krijgen.

Share This Post