Index / Tuin / Heeft u behoefte aan Cover Jasmine wijngaarden in de winter om te voorkomen dat ze bevriezen?

Share This Post

Tuin

Heeft u behoefte aan Cover Jasmine wijngaarden in de winter om te voorkomen dat ze bevriezen?

Er zijn meer dan 200 soorten in de Oude Wereld Jasminum geslacht, waarvan er velen zijn wijnstokken of kruipend struiken. Jasmines worden gekweekt voor hun sterk geurende bloemen, die witte, roze of geel kan zijn. Sommige soorten zijn niet winterhard

AdvertisementEr zijn meer dan 200 soorten in de Oude Wereld Jasminum geslacht, waarvan er velen zijn wijnstokken of kruipend struiken. Jasmines worden gekweekt voor hun sterk geurende bloemen, die witte, roze of geel kan zijn. Sommige soorten zijn niet winterhard vorst, maar anderen overleven vriestemperaturen en de bloem tijdens de winter. Zelfs vorst-tender jasmijn wijnstokken kunnen worden geteeld in gebieden die gevoelig zijn voor vorst als geteeld in containers of beschermd tijdens de winter. Vraag op het verkooppunt over de vorst-winterhardheid van de specifieke jasmijn wijnstok je koopt.

Frost-Tender Jasmines

Tropische jasmijn wijnstokken zoals Jasmine multiflorum en J. officinale zijn niet tolerant ten opzichte van vorst en moeten worden beschermd wanneer de temperaturen benaderen vriespunt. Een commerciƫle vorst doek gedrapeerd over hen kan hen te beschermen bij temperaturen tot 20 graden Fahrenheit. Steun het laken zodat het wordt gehouden over uw installatie, maar niet aanraken. Laat het doek te hangen op de grond, zodat het vangt warmte en vocht uit de bodem.

Gedeeltelijk Hardy Jasmines

Jasmine sambac of Arabische jasmijn van de familie Oleaceae, is een wijd gecultiveerde soorten met geurende, witte bloemen. De stengels zijn gedood door vorst, maar het regrows van de wortels, mits de temperatuur niet daalt onder de 10 graden Fahrenheit. Bescherm de grond rond de hoofdstam met een laag organisch mulch tenminste 3 inch dik bij vorst. Draperen met een vorst doek om de bladeren te beschermen en stengels als Arabische jasmijn groeit langzaam terug en kunnen weinig bloemen van het jaar te produceren na te zijn beschadigd door de vorst.

Hardy Jasmines

Winter jasmijn zoals J. nudiflorum niet alleen overleven vorst, maar bloem tijdens de winter. Oorspronkelijk uit China, deze bladverliezende heester met gebogen en slepende stengels produceert gele, niet geurende bloemen van oktober tot maart. Het gedijt in een zonnige plek en zal temperaturen overleven tot 0 graden Fahrenheit.

Frost Protection

Groeien jasmijn in een beschutte, locatie op het zuiden om te profiteren van alle beschikbare zonlicht. Houd uw jasmijn wijnstokken goed bewaterd in de winter als droge planten zijn meer kwetsbaar voor kou schade. Voer een 100-watt gloeilamp, met behulp van een outdoor-goedgekeurde fitting, onder uw vorst doek om extra warmte te leveren. Plaats de lamp laag naar beneden, zodat alle lucht verwarmt onder de doek. Commerciƫle sprays ontworpen om planten te beschermen tegen vorst niet werken, op basis van de Universiteit van Arizona's stedelijke tuinbouw middel Lucy Bradley.

Share This Post