Index / Persoonlijke financiën / Heeft Studiefinanciering Reken als inkomen uit een Food Stamp Application?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Heeft Studiefinanciering Reken als inkomen uit een Food Stamp Application?

Het bevorderen van uw onderwijs kan financieel moeilijk zijn. In feite, een artikel in The Daily Caller wijst op vele universiteiten hun studenten aan te moedigen om een ​​aanvraag voor voedselbonnen, officieel genaamd de Supplemental Nutrition Assis

AdvertisementHet bevorderen van uw onderwijs kan financieel moeilijk zijn. In feite, een artikel in The Daily Caller wijst op vele universiteiten hun studenten aan te moedigen om een ​​aanvraag voor voedselbonnen, officieel genaamd de Supplemental Nutrition Assistance Program, om het college jaren gemakkelijker te dragen te maken. The Daily Caller wijst erop dat voedselbonnen worden betaald door uw eigen fiscale dollars en zijn er om u profiteert wanneer je ze nodig hebt.

Educatieve Subsidies / beurzen

De meeste staten zijn exclusief studiefinanciering bij het overwegen van inkomen en middelen een levensmiddel stempel aanvrager. In feite, staten zoals Californië en Arkansas hebben geen subsidies, beurzen of uitgestelde studenten leningen tellen als inkomen, volgens de website van elke staat.

Andere vrijgestelde inkomsten

Afhankelijk van de staat waar u woont, zijn andere soorten inkomsten beschouwd vrijgesteld. Deze kunnen onder meer charitatieve financiële donaties van maximaal $ 300 per jaar, schenkingen van voedsel of kleding, de verdiensten van een middelbare school student nog thuis wonen en Montgomery GI Bill voordelen, volgens Arkansas.gov.

vrijgesteld Resources

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw zegt dat een persoon kan $ 2000 in middelen en nog steeds ontvangen SNAP voordelen. Als een persoon ouder dan 60 jaar of een gehandicapte persoon leeft met hem, kan hij $ 3000 in middelen. Zulke dingen als pensioenregelingen, de familie voertuig en een huis kan niet worden opgenomen als een bron, volgens het California Department of Social Services.

andere criteria

De aanvragers moeten zijn Amerikaanse burgers of legale immigranten, volgens de USDA. California vereist legale immigranten te hebben gewoond in het land voor een minimum van vijf jaar, maar kinderen die geboren zijn in Amerika van de immigranten komen in aanmerking, ongeacht de duur van hun verblijf in het land. In de meeste staten, moeten de kandidaten bereid zijn om te werken, als in staat te zijn, en kan een baan niet stoppen.

Share This Post