Index / Relaties & Family / Heeft Mixed Race huwelijken Problemen?

Share This Post

Relaties & Family

Heeft Mixed Race huwelijken Problemen?

Alle huwelijken te betrekken horden, maar mixed-race huwelijken worden geconfronteerd unieke uitdagingen. Deze relaties vaak vertegenwoordigen de vermenging van culturen en praktijken, maar kan ook leiden tot een botsing tussen de waarden en overtuig

AdvertisementAlle huwelijken te betrekken horden, maar mixed-race huwelijken worden geconfronteerd unieke uitdagingen. Deze relaties vaak vertegenwoordigen de vermenging van culturen en praktijken, maar kan ook leiden tot een botsing tussen de waarden en overtuigingen partners '. Weten over deze problemen kan u helpen een grotere gevoeligheid voor interraciale stellen aan te tonen of, als je deel uitmaakt van een dergelijk paar, werken via kwesties in uw eigen huwelijk met meer begrip.

Cross-Cultural Navigation

Partners uit verschillende culturen moeten deze problemen doorlopen om een ​​bevredigende huwelijk hebben. Bijvoorbeeld, als één partner afkomstig is van een onafhankelijke cultuur terwijl een ander komt uit een onderling afhankelijke cultuur, zullen ze moeten zaken als alleen de tijd en de zorg voor bejaarde ouders te onderhandelen. Interraciale stellen kan deze cross-culturele kwesties navigeren door openlijk te bespreken verschillen en het maken van een poging om te leren over de cultuur van elke partner.

Mixed Bijzonderheden

Mixed-race huwelijken worden geconfronteerd kwesties in specifieke gebieden. Ouderschap kan een groot probleem voor sommige paren als gevolg van verschillen in hun opvoeding. Bijvoorbeeld, een Filippijnse partner kan ouder in een meer egalitaire manier, terwijl een Amerikaanse partner kan een hiërarchie met kinderen op basis van hoe elke partner in de kindertijd werd behandeld vast te stellen. Andere kwesties kunnen religieuze verschillen omvatten en leren om alle resterende sociale stigma in de richting van interraciale stellen negeren.

Share This Post