Index / wettelijk / Heeft de politie Noodzaak van een Warrant naar Take urine van een persoon?

Share This Post

wettelijk

Heeft de politie Noodzaak van een Warrant naar Take urine van een persoon?

Soms wetshandhavers soms urinetesten van verdachten om dingen zoals drugsgebruik of vergiftiging te bewijzen. Een huiszoekingsbevel is een juridisch document dat officieren machtigt om te zoeken op een bepaalde plaats voor specifieke aanwijzingen, di

AdvertisementSoms wetshandhavers soms urinetesten van verdachten om dingen zoals drugsgebruik of vergiftiging te bewijzen. Een huiszoekingsbevel is een juridisch document dat officieren machtigt om te zoeken op een bepaalde plaats voor specifieke aanwijzingen, die zelfs een urinemonster kan bevatten. Enkele uitzonderingen bestaan ​​die het mogelijk maken de politie om urine monsters te nemen zonder een bevel.

Wanneer Warrants zijn verplicht

In het algemeen, de Amerikaanse grondwet voorkomt officieren uit te zoeken of inbeslagneming persoonlijke eigendommen, zelfs lichaamsvloeistoffen, zonder een huiszoekingsbevel. Warrants vereisen de officier om te bewijzen dat de waarschijnlijke oorzaak bestaat - dat de officieren van mening dat de persoon een misdaad heeft gepleegd en dat de locatie bewijsmateriaal zal kunnen ze zoeken of dat ze kunnen items uit de locatie te grijpen. Dit beschermt burgers tegen onredelijke huiszoekingen en pesterijen van wetshandhavers die niet genoeg bewijs om een ​​huiszoekingsbevel te krijgen hebben. Warrants zijn vereist voor zoekopdrachten, tenzij een uitzondering van toepassing is.

urgente omstandigheden

Een uitzondering op de warrant eis geldt voor noodsituaties, de zogenaamde urgente omstandigheden. Deze uitzondering geldt als het bewijs dat de politie wil grijpen waarschijnlijk verdwijnen als een wetshandhavingsfunctionaris neemt de tijd om een ​​huiszoekingsbevel te krijgen. Zo hebben rechters geoordeeld dat de politie deze uitzondering kunnen gebruiken om urine monsters te nemen zonder een bevel, wanneer ze op zoek zijn naar bewijs van intoxicatie. Aangezien alcohol snel verdwijnt in de urine, kan de alcohol verdwijnen in de tijd die nodig is voor de politie om een ​​bevel te verkrijgen.

Toestemming als een uitzondering

Toestemming is een uitzondering op het bevel eis, zodat ambtenaren niet een bevel nodig om een ​​urinemonster of ander bewijs te verkrijgen als u uw toestemming te geven. Uw toestemming moet vrijwillig zijn, echter, zodat officieren je niet kan dwingen om toestemmingsformulieren ondertekenen of geef verbale toestemming. Sommige staatswetten vereisen bestuurders die zijn gearresteerd voor rijden onder invloed aan monsters in het kader van de theorie van de impliciete toestemming. Onder deze wetten, de staat van oordeel is dat de chauffeur toestemming heeft gegeven om bloed- en urinetesten te leggen door simpelweg het rijden op de wegen van de staat. Als de bestuurder weigert, kan hij worden gestraft voor de weigering.

Het verkrijgen van een huiszoekingsbevel

Als de omstandigheden dicteren dat officieren hebben behoefte aan een bevel, moeten ze een van een rechter of magistraat voorafgaand aan het verkrijgen van de urine monster te verkrijgen. Officieren moeten bewijzen aan de rechtbank dat ze genoeg bewijs om waarschijnlijke oorzaak te maken dat de persoon schuldig is aan een misdrijf en dat zijn urine het bewijs van de misdaad zal bieden. Doorgaans wordt het bewijs geleverd door middel van schriftelijke verklaringen die onder ede, genaamd verklaringen, maar de persoon wiens urine dient te worden genomen niet in de gelegenheid aanwezig te zijn in de rechtbank om bewijzen van de officieren te weerleggen hebben.

Share This Post