Index / Huisdieren / Heeft Cats Verhoging van de levensverwachting van de mens?

Share This Post

Huisdieren

Heeft Cats Verhoging van de levensverwachting van de mens?

Human levensverwachting is een ingewikkeld biologisch vergelijking op basis van factoren zoals genetica, stress, dieet en lichaamsbeweging. Recent onderzoek geeft aan een andere mogelijke factor: katachtige gezelschap. Medische studies documenteren v

AdvertisementHuman levensverwachting is een ingewikkeld biologisch vergelijking op basis van factoren zoals genetica, stress, dieet en lichaamsbeweging. Recent onderzoek geeft aan een andere mogelijke factor: katachtige gezelschap. Medische studies documenteren van gunstige gezondheid reacties bij mensen die hun leven te delen met een kat uitlenen geloofwaardigheid van de bewering dat katachtigen een uitschuifbare effect op de menselijke levensverwachting kan hebben.

Lagere kans op een hartaanval

Het is mogelijk dat bedrijf Kitty's in je leven het risico voor een leven-verkorting of-life eindigend hartaanval kunnen verminderen. In 2009, bevindingen van een 20 jaar durend onderzoek uitgevoerd aan de Universiteit van Minnesota Stroke Instituut voor het vergelijken van hart-en vaatziekten prijzen voor kattenbezitters versus die niet het bezit van katten werd gepubliceerd in het "Journal of Vascular en interventie Neurology." De resultaten toonden aan dat mensen zonder een katachtige metgezel waren 40 procent meer kans om te sterven als gevolg van een hartaanval en 30 procent meer kans van andere hart- en vaatziekten te sterven - met inbegrip van een beroerte.

Honden Heb geen hetzelfde effect

Volgens dezelfde onderzoekers van de Universiteit van Minnesota Stroke Instituut, heeft de aanwezigheid Fighto in het leven van een mens niet hetzelfde effect hebben als doet Fluffy's. In de vergelijking van de gegevens over katteneigenaren met die op hondenbezitters studeerde in dezelfde periode, onderzoekers ontdekten dat hondenbezitters niet hoefde lagere fatale hartaanval en beroerte tarieven.

Lage bloeddruk

Hoge bloeddruk - een ander leven-verkorting en potentieel eindigend staat - wordt effectief gereduceerd door de aanwezigheid van een huisdier, volgens onderzoek uitgevoerd in Australië en de Verenigde Staten. De bloeddruk, cholesterol en triglyceriden van bijna 6.000 Australiërs werden gescreend op een gratis Melbourne kliniek. Minder dan 1.000 eigendom huisdieren. De resultaten toonden aan eigenaren van gezelschapsdieren had lagere systolische bloeddruk en lagere triglyceride niveaus. Een 2000 studie aan de State University van New York in Buffalo volgde de bloeddruk van 48 mannelijke en vrouwelijke effectenmakelaars alleen wonen en het nemen van medicijnen om hun bloeddruk te controleren. De helft heeft een hond of kat; de andere helft niet. Zes maanden later, degenen die in een dier metgezel hadden een lagere bloeddruk lezingen.

Helpt u Ontspan

capriolen van uw kat kan je gedachten af ​​van de eisen van de dag. Kijken naar haar achtervolgen een touwtje over de vloer of gewoon luisteren naar haar spinnen in reactie op je haar rug te wrijven of krabben achter haar oren kan uw stress te verminderen. Volgens Mao Shing Ni - een bijdrage aan de dokter Oz tv-show en beoefenaar van de Chinese geneeskunde - interactie met huisdieren vermindert de hoeveelheid van het stresshormoon cortisol.

Share This Post