Index / Bedrijf / Heb je echt nodig een middelbare school diploma te zijn een medisch assistent?

Share This Post

Bedrijf

Heb je echt nodig een middelbare school diploma te zijn een medisch assistent?

In het algemeen medisch assistenten hebben high school diploma's of GEDs. De meeste werkgevers zullen niet huren werknemers zonder een of het ander. Het hebben van een diploma of uw GED aantoont dat je basisvaardigheden die machtigen om uw werk goed

Advertisement

In het algemeen medisch assistenten hebben high school diploma's of GEDs. De meeste werkgevers zullen niet huren werknemers zonder een of het ander. Het hebben van een diploma of uw GED aantoont dat je basisvaardigheden die machtigen om uw werk goed te doen. Medisch assistenten lezen en schrijven, het uitvoeren van wiskundige berekeningen en gebruik maken van andere basisvaardigheden aangeleerd op de middelbare school op een regelmatige basis.

Medical Assistant Training Program

Als je wilt inschrijven voor een medische bijstaan ​​trainingsprogramma, zult u meestal moet een middelbare school diploma of een GED hebben. Een diploma of GED betekent dat u de vaardigheden en kennis die nodig is onder de knie hebt om te slagen in een college-niveau programma.

uitzonderingen

Als u nog op de middelbare school, kan uw school district een medisch assisteren cursus aan te bieden via een van de beroepsopleidingen. In dit geval hoeft u niet te zijn afgestudeerd aan de middelbare school in te schrijven in een medisch bijstaan ​​cursus. Remington College biedt u de kans om in te schrijven in een medische bijstaan ​​programma en GED cursussen op hetzelfde moment. Het zal zelfs betalen voor uw eerste twee pogingen om een ​​GED te verdienen maar ook voor uw GED klassen.

Werkgevers

Werkgevers kunnen bereid zijn om u te huren zijn als je niet beschikt over een medische bijstaan ​​diploma hebt of als u niet zijn geslaagd voor de nationale certificatie-examen. Als ze je inhuren zonder één of beide van deze referenties, zullen de werkgevers je helemaal trainen on-the-job. Echter, zijn ze meestal zal je niet inhuren om een ​​medisch assistent te zijn als je nog niet afgestudeerd aan de middelbare school of verdiend uw GED.

Salaris

Het hebben van je middelbare school diploma of uw GED zal u helpen een hoger salaris in veel gevallen te verdienen ook. Het Bureau of Labor Statistics meldde mei 2011 dat de gemiddelde weekloon van een werknemer met een middelbare school diploma waren $ 626 in de Verenigde Staten. Zonder diploma, de mediaan weekloon waren slechts $ 444. Hoe meer onderwijs moet je een medisch assistent te zijn, hoe meer je bent de moeite waard om werkgevers. Zij zullen meestal betaalt u meer als gevolg. Als u een diploma en een examen zijn geslaagd, kunt u nog meer geld te verdienen.

Share This Post