Index / Bedrijf / Heb ik een licentie te verkopen Candy?

Share This Post

Bedrijf

Heb ik een licentie te verkopen Candy?

De vraag of u een licentie om snoep te verkopen moet kunnen worden beantwoord gewoon als ja. Meestal. Je zult waarschijnlijk in ieder geval de zakelijke licentie die nodig is van een persoon die in een stad of provincie in de Verenigde Staten die wil

Advertisement

De vraag of u een licentie om snoep te verkopen moet kunnen worden beantwoord gewoon als ja. Meestal. Je zult waarschijnlijk in ieder geval de zakelijke licentie die nodig is van een persoon die in een stad of provincie in de Verenigde Staten die wil in het bedrijfsleven nodig. Buiten dat, heeft elke staat bepaalde richtlijnen met betrekking tot de verkoop van levensmiddelen vastgesteld. Bijvoorbeeld, voorverpakt snoep zeker minder controle dan snoep die u hebt gemaakt en verpakt jezelf te ontvangen. In het laatste geval zult u waarschijnlijk behoefte aan extra vergunningen en inspecties.

Home Business

De minst beperkende manier om in snoep verkopen van zou zijn om snoep te kopen van een groothandel die al is gemaakt en verpakt. Dit ontlast u van de verantwoordelijkheid van de handhaving van een keuken of een productie-faciliteit die de lokale gezondheidszorg normen voldoet. Als u uw suikergoed koopt door te verkopen, kunnen de lokale stadhuis u vertellen of u een zakelijke vergunning nodig hebt om dat te doen. De meeste landen willen niet te missen op de omzetbelasting en zal uw inspanning te reguleren.

mobiele Carts

Mobile gebeurtenissen, zoals lokale beurzen, festivals, en dit soort bijeenkomst kan heel winstgevend zijn als je een lekker product. Nogmaals, terwijl de lokale regels kunnen variëren, kun je verwachten dat je nodig zal zijn om een ​​soort van leverancier te verkrijgen, eventueel met inbegrip van een gezondheids-afdeling inspectie van uw wagen. Voor begeleiding, kun je kijken naar de stad van Minneapolis, die vereist dat mensen de verkoop van voorverpakt voedsel van hun auto naar een wat beperkte mobiele vendor food-licentie genoemd hebben.

Productie

Als u besluit om te produceren en te verpakken de snoep zelf, verwachten te lopen in een groot aantal andere eisen, vergunningen en licenties. Afhankelijk van de omvang van de operatie, kan u gevraagd worden om dezelfde apparatuur en de keuringen normen die gelden voor restaurants en supermarkten te voldoen. Dit zou zeker van toepassing als u van plan bent om een ​​retail storefront hebben waar het publiek komt naar je toe om te kopen. De verkoop van een doos snoep nu en dan, en alleen via het internet, kunnen verschillende regels hebben. Nogmaals, contact op met uw lokale stadhuis alvorens verder te gaan.

Zoning Beperkingen

Een grote factor in gedachten te houden als u van plan om snoep te verkopen van uw huis is dat de meeste woonwijken zijn niet commercieel gezoneerd, wat betekent dat soorten etalage van bedrijven zijn uitgesloten van daar te zijn. Echter, als je het kan aantonen machthebbers zijn dat uw streven een overlast voor de buren met overmatige verkeer of geuren niet zal maken, kunnen ze vatbaar zijn voor de afgifte van een bestemmingsplan uitzondering.

Share This Post