Index / Cars / Head Bolt Torque Specificaties voor een Accord 1991

Share This Post

Cars

Head Bolt Torque Specificaties voor een Accord 1991

De 1991 Honda Accord was uitgerust alleen met de 2,2-liter vier-cilinder motor. Tussen de cilinderkop en het blok is een uit één stuk pakking ontworpen om koelvloeistof lekken en verlies van compressie te voorkomen. Om schade aan de afdichting te ver

Advertisement

De 1991 Honda Accord was uitgerust alleen met de 2,2-liter vier-cilinder motor. Tussen de cilinderkop en het blok is een uit één stuk pakking ontworpen om koelvloeistof lekken en verlies van compressie te voorkomen. Om schade aan de afdichting te vermijden wanneer de cilinderkop wordt geïnstalleerd, moet u bevestigingsbouten de kop in bepaalde volgorde te scherpen. Zorg ervoor dat u de bouten te hard aan, die het hoofd, het motorblok en de afdichting kan beschadigen.

torque Specificaties

Elk van de tien bouten driemaal uitgevoerd aangescherpt sequentie. Draai alle bouten tot 29 voet-pond van het koppel. Draai alle bouten voor de tweede keer tot 51 voet-pond van het koppel. Tot slot, draai alle bouten tot 78 voet-pond van het koppel.

Aanscherping Sequence

cilinderkopbouten van de Honda's moeten worden aangescherpt in een bepaalde volgorde. Elke bout heeft een locatie toegewezen nummer dat de volgorde waarin deze moeten vastgedraaid vertegenwoordigt. Merk op dat er vijf bouten aan de voor- en achterzijde van de cilinderkop. De middelste bout op de zijkant van de kop het dichtst bij de voorkant van de auto bout No.1. Werken aan de rechterkant van de bout No.1 worden bout nrs. 5 en 7. Aan de andere kant van de bout No.1 zijn bout nrs. 3 en 9 als de richting van de linkerkant van het hoofd. De middelste bout op de zijkant van de kop het dichtst bij de voorruit bout No.2. Werken naar rechts van de bout No.2 zijn vastgebout nrs. 4 en 10. Aan de andere zijde van de bout No.2 zijn bout nrs. 6 en 8 als richting de linkerkant van de weg.

Met behulp van de momentsleutel

Er zijn verschillende stijlen van de momentsleutels worden vervaardigd. Oudere modellen hebben een metalen naald die buigt over een genummerde schaal net boven het handvat. Andere ontwerpen voorzien van een verstelbare handgreep. Rondom de bovenkant van de handgreep is een schaalverdeling. De handgreep is gedraaid om een ​​merk dat in het lichaam van de sleutel is gestempeld. Moderne ontwerpen zijn voorzien van een digitaal display. Het is belangrijk om zorgvuldig volg de aanwijzingen van de fabrikant bij het gebruik van een van de drie stijlen om te voorkomen dat over-aandraaien van de bout.

Share This Post