Index / Reizen / Haunted Hotels van Sedona, AZ

Share This Post

Reizen

Haunted Hotels van Sedona, AZ

Sedona is een klein stadje in Arizona met een bevolking van iets meer dan 10.000. De spectaculaire Red Rocks van Sedona rotsformaties zijn wereldberoemde attracties in de omgeving. Zijn erfgoed en de associatie met indianen en hun cultuur en haar nat

AdvertisementSedona is een klein stadje in Arizona met een bevolking van iets meer dan 10.000. De spectaculaire Red Rocks van Sedona rotsformaties zijn wereldberoemde attracties in de omgeving. Zijn erfgoed en de associatie met indianen en hun cultuur en haar natuurlijke schoonheid geven de stad een angstaanjagende en uitnodigende uitstraling, die wordt versterkt door de vele ghost waarnemingen gemeld op het gebied. Er zijn tal van activiteiten in de buitenlucht doen, zoals gaan wandelen in de canyon of mountainbiken langs een van de vele paden. Voor mensen met een interesse in het paranormale is er altijd de keuze van een verblijf in één van haunted hotels van de stad.

Jerome Grand Hotel

Oorspronkelijk gebouwd in 1926 als een ziekenhuis, werd de faciliteit omgebouwd tot een hotel in 1997. Er zijn verschillende resident spoken, waaronder een vrouwelijke verpleegster die de gangen, een vrouw die in de geboorte van een kind is overleden in het ziekenhuis en twee mannelijke geesten aangeduid als Scotty zwerft en Clyde. Er zijn ook tal van meldingen van hoesten, kreunen en ademhalingsmoeilijkheden uit lege kamers, verondersteld om de geesten van ziekenhuispatiënten zijn. De kamers en suites, waaronder queen bedden, eigen badkamer, satelliet-tv, antieke telefoon, een 1926 lift. De de sfeer van het hotel lijkt om u terug naar de Spaans-Amerikaanse verovering tijdperk te nemen en het balkon kamers hebben een spectaculair uitzicht. Voor degenen die niet genoeg spookachtige haunting hebben gehad, zijn er ghost tours op Doordeweeks gerund door het hotel.

Jerome Grand Hotel
200 Hill Street
Jerome, AZ,
USA, 86331
928-634-8200
jeromegrandhotel.net

Hotel Monte Vista

Hotel Monte Vista ligt op de kruising van San Francisco en Aspen straten in Flagstaff, AZ, heeft 50 kamers en suites ingericht in westerse stijl. Het hotel ligt op 22 mijl van Sedona, maar heeft bedrijven, winkels en restaurants op loopafstand. Op de site voorzieningen zijn onder andere kabel-tv, douche, bad, telefoon, wasserette, een cocktail lounge en het Rendezvous koffiehuis. De geest van het wilde westen nog steeds zwerft de zalen van het Monte Vista in de vorm van een spook van een bankovervaller, zei te zijn gewond na een bankoverval en vervolgens doodgebloed daar. Andere gerapporteerde spoken onder meer een loopjongen die ooit werkte in het hotel, evenals een vrouw in een schommelstoel in kamer 305, die is onderzocht door de populaire tv-serie "Unsolved Mysteries."

100 North Straat van San Francisco
Flagstaff, AZ
USA, 86001
928-779-6971
hotelmontevista.com

Connor Hotel Jerome

Connor Hotel ligt in Jerome - een beroemde spookstad een korte rit van Sedona. De 12 historische kamers van Connor Hotel zijn gerenoveerd naar moderne maatstaven, maar nog steeds hun authentieke oude zuidwestelijke charme weten te behouden. Diensten die worden aangeboden aan de gasten hebben een eigen badkamer, een koffiezetapparaat, magnetron, koelkast, satelliet-tv, telefoon en WiFi-toegang. Het hotel is omgeven door westerse saloons en restaurants, toe te voegen aan de authentieke wilde westen ervaring. De Connor Hotel heeft platgebrand twee keer in zijn lange geschiedenis, en naar verluidt, de slachtoffers van deze branden zwerven nog steeds de gangen.

Connor Hotel Jerome
164 Main Street
Jerome, AZ
USA, 86331
928-634-5006
connorhotel.com

Share This Post