Index / Fashion, Style & Personal Care / Hask Placenta Hair Behandelingen

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hask Placenta Hair Behandelingen

Vanaf vogel kak op het gezicht te stier sperma in het haar, zijn schoonheidsbehandelingen steeds meer en meer extreme. Nu beauty merk Hask verkoopt placenta haar behandelingen die beloven om "onmiddellijk leven en glans aan droog en beschadigd haar t

AdvertisementVanaf vogel kak op het gezicht te stier sperma in het haar, zijn schoonheidsbehandelingen steeds meer en meer extreme. Nu beauty merk Hask verkoopt placenta haar behandelingen die beloven om "onmiddellijk leven en glans aan droog en beschadigd haar te herstellen." En in tegenstelling tot veel van zijn exotische tegenhangers die dure salon trips nodig heeft, kunt u Hask de placenta haar behandelingen vinden in schoonheidszaak ketens en een aantal big-box retailers. Terwijl het zetten van placenta op uw lokken misschien wilde klinken, bewijs suggereert Hask's producten kunnen beschadigd haar een glanzende, herstellende impuls te geven.

Hoe werken ze?

De Hask lijn van placenta haarbehandelingen omvat een verscheidenheid van producten, met inbegrip van een conditioner, leave-in conditioner en warmte geactiveerde olie. Volgens het bedrijf, de placenta in deze producten afkomstig van geboorte koeien en hyaluronzuur bevat, een krachtige vochtinbrengende crème. In een artikel van 2009 voor de "Los Angeles Times," Ron Robinson, een cosmetisch chemicus, zei dat omdat de placenta is rijk aan vitaminen, mineralen en eiwitten, kan Hask het product helpen versterken futloos haar.

Hoewel Robinson zijn verklaring niet baseren op enig onderzoek studies, sommige studies blijkt placenta kan haargroei helpen. Onderzoekers hebben succes in het gebruik van placenta-extract injecties om de haargroei bij vrouwen die hebben ervaren haaruitval te stimuleren gevonden. Daarnaast hebben onderzoekers ook gevonden dat wanneer topisch toegepast op ratten, placenta toegenomen haar grootte en lengte, volgens een januari 2011 artikel in "Indian Journal of Dermatology." Hoewel deze studies niet bewijzen Hask's placenta producten voldoen aan hun eisen, ze suggereren dat voor ongeveer $ 5 per fles, kan het haar behandelingen het proberen waard zijn.

Share This Post