Index / Persoonlijke financiën / Handicap & Early Retirement Benefits

Share This Post

Persoonlijke financiën

Handicap & Early Retirement Benefits

Met ingang van augustus 2010, 34,3 miljoen gepensioneerden en 8 miljoen gehandicapte werknemers verzamelen de voordelen van de sociale zekerheid. Pensioen en arbeidsongeschiktheid zijn de twee meest verzamelde vormen van sociale zekerheid, en ze zijn

AdvertisementMet ingang van augustus 2010, 34,3 miljoen gepensioneerden en 8 miljoen gehandicapte werknemers verzamelen de voordelen van de sociale zekerheid. Pensioen en arbeidsongeschiktheid zijn de twee meest verzamelde vormen van sociale zekerheid, en ze zijn vaak verzameld in tandem met elkaar. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat een handicap is uitgebreid tot alle leeftijden bevatten, terwijl u ten minste 62 jaar oud moet zijn om pensioenuitkeringen te verzamelen.

Disability Benefits

Er zijn twee soorten van arbeidsongeschiktheidsuitkeringen beschikbaar zijn via sociale zekerheid: WAO en aanvullende Security Income (SSI). Arbeidsongeschiktheidsverzekering helpt u betalen voor dure medische rekeningen, procedures, doktersbezoeken en een aantal recepten. SSI is een meer algemene vorm van steun beschikbaar voor gehandicapten en ouderen die geld te betalen voor de kosten van levensonderhoud, zoals voedsel en onderdak biedt. Voor het aanvragen van een van deze voordelen, vul het Adult Disability Form online of bel 800-772-1213 om te beginnen.

Pensioen voordelen

U kunt zich aanmelden voor pensioenuitkeringen zodra leeftijd 62. In aanmerking te komen, moet u 40 credits werk hebben verdiend in je leven. U krijgt een maximum van vier werk credits per jaar voor elk jaar dat je een baan werken terwijl het betalen van sociale zekerheid belastingen. Wanneer de sociale zekerheid berekent uw maandelijkse uitkering, zullen ze in de eerste plaats neem twee dingen rekening gehouden: de ene is uw gemiddelde inkomen door de jaren heen (hoe hoger uw inkomen, hoe hoger uw maandelijkse uitkering zal zijn), en de andere is de leeftijd je bent als je start een uitkering.

Pensioenleeftijd

Omdat de levensverwachting toeneemt, worden de pensioenuitkeringen van een individu wordt gespannen over meer jaren dan vroeger. Dit is één van de nadelen van het verzamelen van voordelen voor uw volledige pensioengerechtigde leeftijd. Uw volledige pensioengerechtigde leeftijd is afhankelijk van het jaar je geboren bent. Bent u geboren voor 1942, uw pensioenleeftijd is 65 jaar Als je geboren tussen 1943 en 1959, uw pensioen leeftijd is 66. Als je geboren in 1960 of later, uw pensioen leeftijd is 67. Indien u ervoor kiest om pensioenuitkeringen vroeg (62-jarige leeftijd is de vroegste u kunt beginnen) in plaats van te wachten tot de volledige pensioengerechtigde leeftijd, er rekening mee dat uw maandelijkse uitkeringsbedrag veel kleiner is dan het zou zijn als je wachten tot later zal zijn. Om een ​​idee van hoeveel je krijgt in voordelen te krijgen, gebruik maken van de Pensioen Estimator om een ​​bedrag te verkrijgen.

Share This Post