Index / Huis / Handgereedschap voor Stone Breaking

Share This Post

Huis

Handgereedschap voor Stone Breaking

Van de jacht fossielen aan de bouw van stenen muren, er zijn vele redenen waarom u nodig heeft om stenen te breken. Doorheen de geschiedenis en vandaag nog, de meest voorkomende aanpak voor het breken van steen is met het gebruik van eenvoudige, hand

AdvertisementVan de jacht fossielen aan de bouw van stenen muren, er zijn vele redenen waarom u nodig heeft om stenen te breken. Doorheen de geschiedenis en vandaag nog, de meest voorkomende aanpak voor het breken van steen is met het gebruik van eenvoudige, handheld gereedschappen. Zorg voor een succesvol project door te kiezen voor de juiste-rock breken tool voor de job.

Drie-Pound Hammer

Een 3-lb. hamer heeft een mallet-stijl hoofd en wordt vaak gebruikt in combinatie met een strikeable beitel te breken platte stenen bij het bouwen van een stenen muur. De hoofden zijn meestal gemaakt van gesmeed staal. Eventueel vonkvrij messing hamers zijn ook beschikbaar. Drie-lb. hamers gebruikt in geologische toepassingen worden genoemd crack hamers. Een 3-lb. hamer wordt ook gebruikt voor het breken van grote edelstenen voor rock tumbling.

Beitel

Een stenen beitel is een rechte, ronde, metalen gereedschap met een platte, fin-vormige tip, die wordt verplaatst op de breuklijn van de steen, terwijl de achterkant van het gereedschap wordt getikt met de 3-lb. hamer geleidelijk breken de steen. Stone beitels worden ook gemaakt met gesmeed staal. Rock beitel sets zijn beschikbaar die meerdere beitels met verschillende tip stijlen hebben.

Bijl

Hatchets, die als kleine, draagbare assen, zijn ook beschikbaar voor het breken van steen en worden gebruikt op een manier vergelijkbaar met de beitel. Het blad van de bijl wordt geplaatst langs de score lijn en de achterkant is getikt met de 3-lb. hamer. Bij het breken van stenen, of het nu met een beitel of een bijl, werken langzaam en met lichte druk hamer kranen te zorgen voor een meer gecontroleerde en break-even.

Rock Hammer

Ook wel een steen oogst, een rotshamer gevormd lijkt op een gewone hamer behalve dat er een beitel in plaats van een nieuwsgierige inrichting aan de andere zijde van de hamerkop. De hamerhaai en beitel worden gebruikt in combinatie om zorgvuldig te kiezen en te graven steen. Een rots hamer wordt vaak gebruikt in geologische toepassingen.

Brick Hammer

Gebruikt door metselaars baksteen te breken en spijkers hamer, baksteen hamers zijn zeer vergelijkbaar met hamers rocken, met een hamerhaai aan de ene kant en een lange, scherpe beitel aan de andere kant.

Sledge Hammer

Voor het uitgraven van grote brokken van rock of voor het slopen van bepaalde stenen bouwwerken, wordt een voorhamer algemeen gebruikt. Sledge hamers hebt toegevoegd grootte en het gewicht voor het slaan van meer geconcentreerd en zware klappen. Drijfhamers komen in veelvoudige gewicht, variƫrend van 4 tot 16 pond.

Share This Post