Index / Eten drinken / Hamburger Helper Ideeën

Share This Post

Eten drinken

Hamburger Helper Ideeën

Hamburger Helper is een merk van boxed pasta's en sauzen dat een volledige maaltijd te maken wanneer deze is gekoppeld met gekookte hamburger vlees. Hoewel de verpakte voedsel als maaltijd alleen kan worden gegeten, kan het ook een manier om een ​​no

AdvertisementHamburger Helper is een merk van boxed pasta's en sauzen dat een volledige maaltijd te maken wanneer deze is gekoppeld met gekookte hamburger vlees. Hoewel de verpakte voedsel als maaltijd alleen kan worden gegeten, kan het ook een manier om een ​​nog betere maaltijd in een korte tijd. Omdat er zo veel soorten Hamburger Helper zelf, de recepten die bereid kunnen worden met haar zijn eindeloos.

Soep

Hamburger Helper kan het gemakkelijk maken om een ​​hartige soep bereiden in een korte tijd. Tot zes mensen te dienen, combineren 1 pond gekookte gemalen vlees (hoewel rundvlees wordt gesuggereerd, voel je vrij om te vervangen met een soort die u wilt), 1/2 kop gehakte ui, een 14,5-oz blikje tomaten, 1 kop maïs , 1 kop gehakte courgette, 5 dl water en 1 kopje Parmezaanse kaas in een grote pot. Roer de saus van de ene doos van lasagna-stijl Hamburger Helper. Breng alle ingrediënten aan de kook. Draai het vuur laag en laat 10 minuten koken. Roer de pasta uit de Hamburger Helper en bak nog eens 10 minuten of tot de pasta gaar is naar uw smaak. Dit recept is vooral goed omdat het gemakkelijk kan worden vermenigvuldigd door meer mensen te voeden of op een nog meer groenten omvatten. Het beste van alles, kan worden gedaan in minder dan een uur.

Mexicaans-

Hamburger Helper kan ook een snelle manier om uw verlangen te voldoen voor Mexicaans eten zijn. Met slechts 1 pond van de grond hamburger vlees, een 1/4 kop gehakte ui, 1 1/3 kopjes warm water, 1 kop chunky stijl salsa, 1/2 kopje melk, zes 6-inch tortilla, 1 1/2 kopjes geraspte cheddar kaas en een pakket van Cheesy Nacho Hamburger Helper, kunt u een heerlijke tortilla braadpan te maken. Verwarm de oven voor op 350 graden. In een grote pan, bak de uien en vlees samen. Giet het overtollige vet en roer in het water, melk, Hamburger Helper en salsa. Gebruiken die salsa u verkiest. Breng de inhoud pan aan de kook en zet het vuur. Laten sudderen ongeveer zeven minuten of tot de pasta gaar is. Verspreid over 2 kopjes van uw mengsel in een ovenschaal samen met ongeveer de helft van uw geraspte kaas. Knip je zes tortilla's in de helft. Leg de helft van je tortilla stukjes op de top van het gehaktmengsel. Top dit met een andere laag van gehaktmengsel en bedek met de resterende tortilla stukken. Eindig de pan af met alle resterende gehaktmengsel en kaas. Plaats in de oven en bak 15 tot 20 minuten of tot de pan ziet er verwarmd en de kaas gesmolten is. Dit recept dient zes als hoofdgerecht, maar kan worden vermenigvuldigd of veranderd om uw behoeften aan te passen.

Plaatsvervanger

Het is gemakkelijk om te veranderen van uw Hamburger Helper maaltijden door gewoon mengen in een aantal van uw favoriete ingrediënten. Probeer het gebruik van gemalen kip, varkensvlees, kalkoen of enig ander vlees die je misschien leuk. Hamburger Helper kan ook maken het gemakkelijk om wat extra groenten in kieskeurige eters krijgen door te snijden ze op en ze te mengen met een favoriete variëteit.

lasagne

U kunt Hamburger Helper ook gebruiken om een ​​snelle en eenvoudige no-bak lasagne te maken voor vijf personen. Begin met het koken van 1 pond gemalen rundvlees in een grote koekenpan, laat ze uitlekken het overtollige oliën. In dezelfde pan, roer er 2 1/2 kopjes warm water, 1/2 kop melk, 1/2 theelepel. gedroogde oregano, 1/4 theelepel. knoflook en een doos van Hamburger Helper lasagne. Voeg meer van de kruiden of een aanvulling op uw eigen smaak. Breng het mengsel aan de kook en roer af en toe. Zodra het kookpunt heeft bereikt, draai het vuur laag en laat sudderen, terwijl gedekt voor vijf minuten. Verwijder het deksel en roer in ongeveer 1/2 kop gehakte tomaten, een kleine gehakte groene paprika, 1 kopje dun gesneden courgette en 1 kop geraspte mozzarella kaas. Dek af en laat gedurende een extra vijf minuten. Haal van het vuur en licht te brengen, zodat de saus kan indikken en dan serveren.

Share This Post