Index / Ambachten / Halloween kostuums die Ben een woordspeling

Share This Post

Ambachten

Halloween kostuums die Ben een woordspeling

Door het creëren van een kostuum dat is een spel-op-woorden, bent u zeker om veel gelachen en nog meer vragen te krijgen in de betekenis van uw kostuum. Niet alleen zal een play-on-woorden kostuum krijgen veel gelachen, maar ze zijn eenvoudig te make

Advertisement

Door het creëren van een kostuum dat is een spel-op-woorden, bent u zeker om veel gelachen en nog meer vragen te krijgen in de betekenis van uw kostuum. Niet alleen zal een play-on-woorden kostuum krijgen veel gelachen, maar ze zijn eenvoudig te maken, vaak met veel voorkomende huishoudelijke artikelen of een snelle reis naar de hobbywinkel.

Het openen van een blik wormen

Maak de problemen door "het openen van een blik wormen." Knip de bodem van een ronde (en schone) prullenbak, verf Het zilver en verf het woord "wormen" op de voorzijde. De wormen kunnen worden gemaakt door de aankoop van meerdere panty, afsnijden van de poten en vulling elke poot met kranten of weefsel vulmiddel. Door het tapen de wormen aan de binnenkant van de prullenbak en opknoping ze over de zijkanten, zal de wormen eruit zien alsof ze zijn kruipen uit. Draag de de prullenbak de hele nacht door lijmen een paar bretels aan de binnenkant van het blik.Smarty Pants

U kunt letterlijk een betweter broek door lijmen buizen van Smarty Pants snoepjes over een spijkerbroek, trainingsbroek of een soort broek u bereid op te offeren (tape kan ook worden gebruikt om de integriteit van de broek op te slaan) zijn. Voltooiing van het kostuum door het dragen van een paar dikke-frame glazen om te benadrukken de "Smarty Pants" uitstraling.

"Moordenaar van het graangewas"

Dit is niet een 'serial' killer kostuum, maar een 'granen' killer, niet alleen een spel op woorden, maar veel meer luchtige dan verkleden als een beruchte moordenaar. Omdat het een graangewassen moordenaar is ongelooflijk eenvoudig. Door simpelweg de aankoop van een paar tientallen dozen van de individuele portie ontbijtgranen dozen of meerdere grote dozen en lijmen of met kleefband de dozen om je shirt en broek, bekroond met de aankoop van een nep plastic mes of het creëren van een uit karton en folie, de ' granen 'killer kostuum is compleet. Dit is de perfecte kostuum voor een graansoort-lover.

Gift van de god aan Vrouwen

Vrouwen en mannen zullen zowel een 'Gods geschenk aan vrouwen "kostuum grappig en sarcastisch te vinden. Dit kostuum kan worden gemaakt door het vinden van een kartonnen doos die ongeveer dezelfde lengte als de romp van de drager, dan snijden gaten voor armen, benen en hoofd. Wikkel de doos inpakpapier, uitsnijden van gaten voor de ledematen. Versier de doos zoals gewenst, maar zorg ervoor dat een grote gift tag die zegt onder meer "Aan: Vrouwen, Van:. God" Voor extra detail, das of tape een grote strik aan de bovenkant van het hoofd.

Share This Post