Index / Huisdieren / Haar Borstelen Tools for Bichons

Share This Post

Huisdieren

Haar Borstelen Tools for Bichons

Bichon frises zijn kleine witte honden die dikke lagen te hebben. Deze honden staan ​​bekend als hoge onderhoudskosten met betrekking tot verzorging. Terwijl u professionele trimmers kunt inhuren om zorg te dragen voor het knippen van uw Bichon Frise

AdvertisementBichon frises zijn kleine witte honden die dikke lagen te hebben. Deze honden staan ​​bekend als hoge onderhoudskosten met betrekking tot verzorging. Terwijl u professionele trimmers kunt inhuren om zorg te dragen voor het knippen van uw Bichon Frise en het doen van andere heavy-duty verzorging, borstelen van uw hond regelmatig is iets dat je gemakkelijk kunt doen op uw eigen. Zorg ervoor dat u de juiste verzorging borstels voor uw bichon, zodat u kunt ervoor zorgen dat u een goed werk te doen.

pin Brush

De pin borstel is een hond het verzorgen borstel die metalen pinnen die aan de basis van de penseel heeft. Zorg ervoor dat u een pin borstel die tips verbonden aan de pinnen, zodat de metalen pinnen niet zal kwetsen of krassen uw Bichon Frise heeft te kiezen. Gebruik de pin borstel om geen knopen te ontwarren en om eventuele matten in het haar van de bichon te verwijderen. Dit is met name van belang als u het haar van uw bichon vertrekken lang in plaats van trimmen het kort.

Greyhound Brush

Het tweede type van de borstel moet u regelmatig gebruikt wanneer u uw Bichon Frise poetsen is een roestvrij staal grof medium windhond kam of borstel. Deze borstel wordt gebruikt om al het haar en vuil dat de pen borstel losgemaakt hebben verwijderd. Borstel uw hond jas op en uit zijn huid, zodat de dode haren en ander vuil volledig verwijderd.

slicker Brush

Kies de gelikter penseel nadat u uw Bichon Frise hebben gebaad. Gebruik deze tool als je het drogen van de hond vacht. Het heeft fijne draad pennen die onder een hoek zijn en is perfect voor honden die vaak te werpen, zoals de Bichon Frise. Met behulp van het na het bad is een goed idee, omdat het kan helpen bij het verwijderen van alle van de haren die zijn losgemaakt tijdens het bad.

rubber Brush

Rubber borstels worden gebruikt op kortharige honden die vaak te werpen om te helpen verwijderen de dode haren. Terwijl bichon frises zijn langharige honden, veel mensen houden hun bichons geknipt kort voor eenvoudiger onderhoud. Gebruik een rubberen borstel wanneer uw Bichon is ofwel droog of nat om zich te ontdoen van overtollige haren en bezuinigen op het afwerpen.

Share This Post