Index / Persoonlijke financiën / Grote goedkope plaatsen om Hebben een Birthday Party

Share This Post

Persoonlijke financiën

Grote goedkope plaatsen om Hebben een Birthday Party

Het plannen van een verjaardagsfeestje kan gemakkelijk squash uw budget, vooral als je wilt om de partij te hebben weg van huis. Gelukkig zijn er tal van manieren en plaatsen om een ​​goedkope verjaardagsfeestje. Verjaardagsfeestjes zijn memorabele h

Advertisement

Het plannen van een verjaardagsfeestje kan gemakkelijk squash uw budget, vooral als je wilt om de partij te hebben weg van huis. Gelukkig zijn er tal van manieren en plaatsen om een ​​goedkope verjaardagsfeestje. Verjaardagsfeestjes zijn memorabele hoogtepunten van de kindertijd, maar ze hoeven niet kostbaar leuk om te zijn.

Gemeenschap parken maken een perfecte, goedkope locatie voor een verjaardagsfeestje. De meeste parken hebben picknicktafels met onderdak die gasten evenals speeltoestellen kunnen begeleiden voor entertainment. Gemeenschap parken kan ook bomen, struiken en bloemen die aantrekkelijk achtergronden voor een outdoor feest te maken. Nationale parken in uw omgeving kan een andere goedkope optie voor een verjaardagsfeestje te bieden.

Veel YMCAs hebben community kamers die kunnen worden gehuurd voor een kleine vergoeding om een ​​verjaardagsfeestje te organiseren. Neem contact op met uw gemeente te informeren over het gebruik van de kerk faciliteiten die beschikbaar zijn voor gratis of tegen een kleine donatie kan zijn. musea lokale kinderen 'of historische musea kan zijn goedkoop en educatieve mogelijkheden voor verjaardagen. Naast het feit dat een ruimte voor de partij, kunnen zij de gasten te voorzien van mogelijkheden voor ontdekking en verkenning. Lokale brandweerkazernes kan een plek voor een verjaardagsfeestje voor een kleine vergoeding waarmee kinderen om zich te mengen met brandweerlieden en brandweerauto's en een rondleiding afdeling faciliteiten te verkennen bieden. Bibliotheken hebben vaak vergaderzalen en bieden gratis activiteiten voor kinderen, zoals ambachtelijke lessen en film presentaties.

Communautaire dierentuinen en aquaria kan een goedkope locatie voor verjaardagsfeestjes zijn, het verstrekken van avontuur en leermogelijkheden over een verscheidenheid aan dieren en habitats. Martial art studio's in uw omgeving kunnen overeenkomen om een ​​verjaardagsfeestje te organiseren voor een nominale vergoeding. Beschouw het hosten van een pyjama verjaardagsfeestje bij een lokale donut winkel. Vereisen alle gasten om pyjama's dragen, en hen te voorzien van goedkope decoraties, zoals kussens en dekens van een dollar op te slaan, bieden melk en donuts als versnaperingen. gast.

De goedkoopste plek om een ​​verjaardagsfeestje gastheer kan zijn thuis, of in het huis van een vriend of familielid. Hoewel het opruimen van een uitdaging en de grootte van het huis kan zijn, kan het aantal gasten te beperken. Host een karaoke feest en bieden prijzen aan elk kind voor elke voorstelling. Host een koken verjaardagsfeestje voor een kleine groep, en kinderen leren hoe je een taart bakken of koekjes die kan worden gegeten tijdens de viering te maken. Probeer eens een pizza feest waar elke gast wordt aangemoedigd om te maken en te koken haar eigen pizza. Host een camp-out en het opzetten van een tent in uw achtertuin, gebraden hotdogs en zingen domme kampvuur liedjes.

Share This Post