Index / Wensen en Feesten / Grinch Partij Eten

Share This Post

Wensen en Feesten

Grinch Partij Eten

Als uw kerst plannen omvatten onderhoudend een gemengd publiek van alle leeftijden, overwegen de bouw van de partij rond de Dr. Seuss eeuwigdurende klassieke "Hoe de Grinch Stole Kerstmis." Sinds zijn debuut 1966, heeft de geanimeerde versie van

Advertisement

Als uw kerst plannen omvatten onderhoudend een gemengd publiek van alle leeftijden, overwegen de bouw van de partij rond de Dr. Seuss eeuwigdurende klassieke "Hoe de Grinch Stole Kerstmis." Sinds zijn debuut 1966, heeft de geanimeerde versie van een seizoensgebonden favoriet met zijn humoristische actualisering van het nors Dickensian geweest "Bah, humbug." Kinderen genieten van het plezier en de groene voedsel, maar volwassenen ook genieten van de speelse thema.

Terwijl de Whos in Whoville worden getoond zwelgen in hun voorbereidingen en feesten Kerstmis, zijn er niet veel bij naam genoemd voedsel - met uitzondering van de "roast beest" voorgerecht. Terwijl een stevig gebraden is een mooie sit-down maaltijd, het is niet bijzonder goed geschikt voor de partij milieu. In plaats daarvan, een dienblad met koude, dun gesneden rundvlees uiteengezet, en omringen met een verscheidenheid aan broodjes en brood voor sandwich maken. Bieden een scala aan specerijen en garnituren, vooral augurken. Omdat zowel groen en zuur, ze zijn onberispelijk Grinch-y. Voor extra Grinchiness, puree peterselie en groene uien en roer ze in je mayonaise.

Wie pudding wordt ook genoemd door Dr Seuss, die welwillend verwaarloosd in elk detail te gaan over wat het inbegrepen. Dit geeft u de volledige vrijheid om het even welke pudding die u kiest te maken. Vul een traditioneel gekookt pudding met een verscheidenheid van gedroogde vruchten, bijvoorbeeld, en dient met vanillesaus. Voor een eenvoudiger alternatief, maak een broodpudding bezaaid met gekonfijte citrus, rozijnen, gehakte vijgen, gedroogde cranberries en blauwe bessen, of iets anders kleurrijk. Laag een duidelijke kom met kleinigheid tot een feestelijke en aantrekkelijke presentatie te maken. Als alternatief geven elk kind een kom vanillepudding en een tafel vol met kleurrijke toevoegingen uit te kiezen.

Groen is de kleur van Grinchiness, dus als het gaat om hapjes en de partij behandelt, groen is uw toetssteen. Vergeet niet om uw kookboeken te controleren op St. Patrick's Day ideeën, die de groene thema delen. Gebruik groene kleurstof om een ​​partij van rijst, granen marshmallow pleinen tint, en druk ze in een specialiteit Grinch taartvorm als een mal. Spinazie duik en guacamole al komen in een passende kleur en zijn goede keuzes. Voor de volwassenen, maken canapes met pesto of groene olijven tapenade. Voor de kinderen, bieden groene ketchup en groen getinte pruim of zoetzure saus voor de selectie van hapjes.

Een van de grote partij nietjes is een grote kom van de stempel, die de gastheer en gastvrouw een groot deel van het ophalen en het gieten redt. Te laten samenvallen met de Grinch thema, maak een grote groene variant op het concept van een ijsje float. Vul je punch bowl met uw favoriete lemon-lime, en dan schep in een liter of twee van kalk sorbet, afhankelijk van de grootte van uw kom. Je zult veel ruimte in uw kom nodig om de drank te schuimen zonder over te stromen. Het maakt een groen stempel met een indrukwekkend laag van kindvriendelijke groene schuim op de top.

Share This Post