Index / Gezondheid / Green Uitwerpselen bij kinderen

Share This Post

Gezondheid

Green Uitwerpselen bij kinderen

Kinderen krijgen in een heleboel verschillende dingen en zet de meeste van die dingen in hun mond. Hierdoor meeste ouders zijn zeer blij voor niet-toxische kleurpotloden, verf en markers. Terwijl het eten van een groene krijt kan resulteren in groene

Advertisement

Kinderen krijgen in een heleboel verschillende dingen en zet de meeste van die dingen in hun mond. Hierdoor meeste ouders zijn zeer blij voor niet-toxische kleurpotloden, verf en markers. Terwijl het eten van een groene krijt kan resulteren in groene ontlasting kan er meer aan de hand zijn. Inzicht in de rol gal in de ontlasting en hoe het verteringsproces kan worden beïnvloed zal u helpen te bepalen wat er gaande is. Raadpleeg altijd uw kinderarts wanneer bezorgd over heide van uw kind.

Gal en Kak

De lever produceert gal zoals metaboliseert vetten in het lichaam. Gal geproduceerd door de lever en opgeslagen in de galblaas is helder groen karakter. Als het reizen langs het darmkanaal verkleurt naar bruin. Normaal spijsverteringsprocessen geven gal genoeg tijd van groen te wenden tot bruin. Wanneer de dingen te versnellen, kunt u groene krukje te vinden omdat de gal geen tijd om te worden afgebroken met bilirubine heeft gehad.

infectieuze Diarree

Diarree is ontlasting die geen tijd om uit te harden heeft en reist het darmkanaal erg snel. Hierdoor zal kinderen met infectieuze diarree heldergroene diarree. Uw kind kan deze voorwaarde van slechte hygiëne, besmet voedsel, huisdier uitwerpselen te krijgen of gewoon hebben de griep bug gevangen. Raadpleeg uw kinderarts over de vraag of uw kind nodig antibiotica. Als uw kind diarree heeft ervoor te zorgen dat hij regelmatig wast handen en is het drinken van veel vocht. Het is noodzakelijk om gehydrateerd te blijven, terwijl het omgaan met diarree. De kleur moet weer normaal zodra uw kind begint beter te voelen.

Spanning

Kinderen reageren vaak tot stress in subtiele fysieke manieren. Terwijl een kind dat je niet kan vertellen over de stress van start school of een probleem op school, zult u merken dat haar ontlasting is een andere kleur. Dit wordt mogelijk veroorzaakt door het spijsverteringsstelsel reageren op de spanning en versnelling van het proces van stoelgang zijn. In veel gevallen zal de ontlasting van je kind waarschijnlijk normaal afgezien van de kleur. Praat met je kind om te zien of er iets is dat ze dwars zit. Als de nieuwe went aan een nieuwe situatie, zoals een nieuwe school, het kan gewoon enige tijd voordat het spijsverteringskanaal aanpast worden, waardoor de gal voldoende bruin worden. Medisch gezien is dit niet een grote zorg, maar spreken met uw kinderarts over de stress als er lijkt een lange termijn verandering.

Celiac Disease

Uw kind coeliakie, dat een absorptie aandoening veroorzaakt door de consumptie van gluten of producten met gluten zoals brood, pasta, koekjes of pizza. Dit kan leiden tot slechte absorptie van voedingsstoffen en maken leverproblemen bij afwijkingen van het zenuwstelsel, gewrichten en andere symptomen. Laat uw kind getest als je het gevoel kan er een allergische reactie op gluten en verwijderen van gluten uit zijn dieet. Er is geen behandeling voor deze aandoening, maar met slimme het eten van uw kind een gezond leven kunnen leven zonder de lange termijn risico's. Praat met uw kinderarts over het dieet programma's als uw kind coeliakie.

Dieet

Als uw kind een zoetekauw, verwachten dat een aantal interessante dingen te zien in het toilet op de gelegenheid. Dat helder blauw ijs of slushie kan voldoende kleurstof om zijn weg naar het toilet te vinden. Als de ontlasting van uw kind is anders normaal in grootte en tuig, na te denken over wat snacks uw kind heeft gegeten dat de ontlasting kan zijn gekleurd. Veel snoep, ijs en bevroren traktaties maken gebruik van hoge hoeveelheden kleurstof met conserveringsmiddelen die je lichaam niet verteren. Dit zal de darmen lijn en verwijderd worden met stoelgang. Verwijder de bron en de ontlasting van uw kind weer normaal.
Ook als uw kind ongewoon veel spinazie of andere bladgroente eet, ziet u de ontlasting meer groen worden.

Share This Post