Index / Onderwijs / "Green Eggs & Ham" Art Project Ideeën

Share This Post

Onderwijs

"Green Eggs & Ham" Art Project Ideeën

"Groene Eieren en Ham" door Dr. Seuss is een klassiek verhaal geschreven in 50 woorden. Het verhaal maakt gebruik van woordenschat die eerste tot en met derde wordt geïntroduceerd om vroeg lezers meestal in de rangen. In de rijmende verhaal, Sam

Advertisement"Groene Eieren en Ham" door Dr. Seuss is een klassiek verhaal geschreven in 50 woorden. Het verhaal maakt gebruik van woordenschat die eerste tot en met derde wordt geïntroduceerd om vroeg lezers meestal in de rangen. In de rijmende verhaal, Sam maakt verschillende pogingen om zijn naamloze vriend naar groene eieren en ham proberen. Het verhaal leert kinderen over nieuwe dingen proberen, peer pressure, vriendschap en geduld. Kinderen genieten van het verhaal en kunnen hun genot van met kunstprojecten die het verhaal van het boek op te nemen voort te zetten "Groene Eieren en Ham."

placemat

Download een "Green Eggs and Ham" placemat sjabloon uit Suessville, de officiële website van Dr. Suess's. Laat de kinderen kleuren, schilderen of op andere wijze de placemat te versieren. Om meer creativiteit te bevorderen, kunnen de kinderen hun eigen placemat maken zonder gebruik te maken van de sjabloon. Ze kunnen tekenen of schilderen groene eieren en ham op een bord en beschikken over een plek voor vork, mes en lepel. Zodra de placemats zijn droog, lamineren hen, zodat de kinderen ze kan gebruiken thuis of tijdens de schoolvakanties snack tijd.

Bladwijzer

Elk kind moet een rechthoekig stuk witte bouw papier snijden. Het papier moet ongeveer 4 inch met 7 inch tot voldoende ruimte te zorgen voor jongere kinderen om mee te werken. Laat de kinderen tekenen en knippen eieren en ham uit groene bouw papier en lijm de cut-outs om de bladwijzer. Ze kunnen ook hun favoriete deel van het boek te tekenen op hun bladwijzers met behulp van kleurpotloden. Punch een gat in het midden boven van de bladwijzer en voeg groene garen als een kwast.

Green Eggs and Ham Model

Kinderen kunnen hun eigen groene eieren en ham maken met boetseerklei. Begin met inbegrip van de kinderen bij het maken van de klei. Tot twee pond van klei maken Meng twee kopjes zuiveringszout en een kopje maïzena. Voeg drie druppels groene kleurstof tot de helft beker koud water, en toe te voegen aan het droge mengsel. Kneed het mengsel samen. Herhaal het proces met behulp van verschillende gekleurde kleurstoffen voor andere variaties. Geef ieder kind een plaat, die als hun canvas zal dienen. De kinderen kunnen de boetseerklei gebruiken om hun plaat van groene eieren en ham te maken. De klei uitharden bij kamertemperatuur.

Eierdoos Creatures

Kinderen kunnen wezens uit eierdozen te creëren. Snijd de toppen af ​​van eierdozen. Flip de dozen ondersteboven, en de kinderen kunnen beslissen hoe lang om de doos te snijden om hun eigen eierdoos schepsel te creëren. Kinderen moeten de eierdozen met verf, stiften en kleurpotloden versieren. Eenmaal droog, kunnen ze googly ogen en pijp schoonmakers die als poten of antennes kan dienen toe te voegen. Dit kunstproject kan worden uitgevoerd nadat het lezen van het verhaal "Groene Eieren en Ham," en kan lessen versterken op recycling.

Share This Post