Index / Onderwijs / Gray Slangen die leven in Virginia

Share This Post

Onderwijs

Gray Slangen die leven in Virginia

Virginia, of het Gemenebest staat, heeft twee soorten inheemse grijs gekleurde slangen, de noordelijke ringneck slang en het hout ratelslang. De noordelijke ringneck is geen gifslang, terwijl het hout ratelslang heeft gif in zijn hoektanden. Beide sl

Advertisement

Virginia, of het Gemenebest staat, heeft twee soorten inheemse grijs gekleurde slangen, de noordelijke ringneck slang en het hout ratelslang. De noordelijke ringneck is geen gifslang, terwijl het hout ratelslang heeft gif in zijn hoektanden. Beide slangen zijn belangrijk voor het behoud van de populaties van knaagdieren, insecten en kleine hagedissen.

Northern Ringneck Snake

De noordelijke ringneck slang of Diadophis punctatus edwardsi, beschikt grijze schubben op zijn rug gebied en rood-oranje schubben op zijn buik. Deze slangen kunnen worden geĆÆdentificeerd door de oranje of gele ringen rondom hun nek. Als volwassenen, noordelijk ringneck slangen bereiken lengte van 15 inch, die groter is dan de ondersoort tegenhanger, de zuidelijke ringneck slang. Northern ringneck slangen in de eerste plaats hun tijd doorbrengen onder rotsen en logs. Deze slangen hebben gif in hun speeksel, maar niet genoeg om geen schade toebrengen aan de mens. Het gif in het speeksel van de noordelijke ringneck slang wordt gebruikt om prooien te onderwerpen; dieet de noordelijke ringneck slang bestaat uit ongewervelden, amfibieĆ«n en kleine hagedissen.

Ratelslang van het hout

De grootste van de twee grijze slangen in Virginia is het hout ratelslang of Crotalus horridus. Deze slang groeit tot 4,5 voet in lengte wanneer deze volledig rijp. Timber ratelslangen zijn giftig en hebben genoeg gif in hun giftanden om schade te veroorzaken bij de mens; als een houten ratelslang beet is niet medisch behandeld, kunnen de resultaten fataal zijn. Echter, hout ratelslangen alleen te bijten als ze zich bedreigd voelen; als ze worden bedreigd, zal de slang zijn staart rammelen een waarschuwing af te geven. Timber ratelslangen hebben twee dominante kleuren op hun schalen, die zwarte crossbands op een lichtgrijze kleur base zijn; Sommige slangen hebben een donkerbruin gekleurde base in tegenstelling tot een grijs gekleurde basis.

Verspreiding en Habitat

In Virginia, zijn noordelijke ringneck slangen gevonden in het Gemenebest staat. Deze niet-giftige slangen leven in een verscheidenheid van habitat, met inbegrip van hardhout bossen en graslanden. Northern Ringnecks zijn ook gevonden in de semi-aquatische gebieden zoals de randen van waterrijke gebieden en rivierbeddingen. Timber ratelslangen de voorkeur aan de bergachtige Appalachian regio van West-Virginia. Deze giftige reptielen zijn te vinden in rotsachtige instellingen en kliffen op een hoogte van maximaal 6.000 voeten in de Blue Ridge Mountains en de Appalachen. Man hout ratelslangen zijn te vinden in dichte bosgebieden, omdat ze liever koelere temperaturen, terwijl de vrouwtjes zijn te vinden in de open op rotsachtige richels.

Conservation Status

Op het moment van publicatie, worden de noordelijke ringneck slang en hout ratelslang overvloedige beschouwd en geen of bedreigde status is gegeven aan hen. Echter, de Virginia Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen 'Wildlife actieplan adviseren om niet onnodig doden wilde dieren van de staat, met inbegrip van deze twee slangen; beide slangen zijn belangrijk voor de ecologie van Virginia en de agro-industrie. Northern Ringnecks en dakconstructie zijn grotendeels verantwoordelijk voor het voorkomen van de overbevolking van knaagdieren en ander ongedierte dat gewassen beschadigen.

Share This Post