Index / Hobby's, Games & Toys / Gratis Pool spelletjes te spelen zonder te downloaden

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Gratis Pool spelletjes te spelen zonder te downloaden

Wat is er leuker dan een echt geweldig computerspel? Echt een geweldige computer spel dat is gratis. Voor biljart liefhebbers, het World Wide Web biedt een aantal gratis zwembad games die je online kunt spelen, zonder enige software te downloaden. Be

Advertisement

Wat is er leuker dan een echt geweldig computerspel? Echt een geweldige computer spel dat is gratis. Voor biljart liefhebbers, het World Wide Web biedt een aantal gratis zwembad games die je online kunt spelen, zonder enige software te downloaden. Bekijk deze drie grote pool spelen. Genieten!

Billiards Arcade

Biljart Arcade voelt als een echte biljart salon. Het enige dat ontbreekt (gelukkig) is sigarettenrook slepende in de lucht. Billiards Arcade heeft veel opties, waaronder 9-Ball, Blast Biljart, Crazy Pool, Billiardo, Cosmic Pool en Live 3-D Pool. Als u een realistisch uitziende spel wilt, dan 9-Ball of 3-D Pool is voor jou. Op zoek naar iets nieuws? Check out de intense actie van Crazy Pool. Multiplayer games zijn ook beschikbaar.

Yahoo! Pool

Yahoo! Pool biedt een grote actie in verschillende variaties. Spelers kunnen kiezen uit beginners, gevorderden en concurrentie kamers, evenals een bijzondere sociale kamer. Een chat-interface stelt gebruikers in staat om te communiceren met tegenstanders. De keu is gemakkelijk te controleren, en het spel helpt je line-up van uw foto's met bovenop tracks ball-pad.

8 Ball Kampioen

Sommige mensen geven de voorkeur 8-ball, en de 8 Ball Champion Shockwave spel is een goede keuze. Zoals in Yahoo! Pool, spelers gebruik maken van de muis om de keu van een overhead table-top view controle. De speelomgeving is zeer gedetailleerd en realistisch.

Share This Post