Index / tech / Gratis PC 3D Hulpmiddelen voor tekenen

Share This Post

tech

Gratis PC 3D Hulpmiddelen voor tekenen

Vooruitgang in 3D tekenprogramma leidde in tekengereedschappen die gemakkelijker te gebruiken, met uitgebreide mogelijkheden en uiteenlopende resultaten. Of ze nu gebruikt voor het mechanisch ontwerp, kunst of animatie, is het aantal gebruikers van 3

Advertisement

Vooruitgang in 3D tekenprogramma leidde in tekengereedschappen die gemakkelijker te gebruiken, met uitgebreide mogelijkheden en uiteenlopende resultaten. Of ze nu gebruikt voor het mechanisch ontwerp, kunst of animatie, is het aantal gebruikers van 3D-tekening gereedschappen groeit in een gestaag tempo, net als de prijs van deze tools, met de beste verkopers kost meer dan $ 3.000. Gelukkig voor degenen die wensen in 3D te creëren zonder de hoge kosten, zijn er gratis tools waarmee op grote schaal beschikbaar, dat een niveau van detail en functionaliteit die is bijna gelijk aan het beste dat de retail te bieden heeft.

compleet 3D

Veel 3D-tekenprogramma's niet alleen kunt u 3D-modellen te maken, maar om hele scènes animeren met behulp van wat je hebt gemaakt. Met behulp van een aantal van de beste gratis 3D-software beschikbaar is, kunt u net zo goed animeren als die het gebruik van dure retail-pakketten. Drie vaak gebruikte gratis 3D-software tekentools zijn Anim8tor, Blender en Art of Illusion.

Anim8or

Voor eenvoudige 3D-modellering en animatie, Anim8or is een tool waarmee je te maken zonder een enorme leercurve. Gemaakt door Steve Glanville, Anim8or is niet zo krachtig als andere 3D-modelmakers op de markt, maar het werd ontwikkeld om het gebruiksgemak voor de makers. Als je nieuw bent bij 3D-tekening, dit is de inleidende tool die beginners vriendelijk. Het werkt ook goed als uw computer niet is cutting edge zoals zij heeft lage systeemeisen voor gebruik.

blender

Als u op zoek bent naar een gratis, full-featured creatie suite, Blender is een 3D-grafische toepassing die in staat is het uitvoeren van de meeste 3D-modellering en animatie activiteiten. Met behulp van Blender kunt modelleren 3D-objecten, gelden textuur aan hen rig de voorwerpen voor animatie, voeren de animatie zelf en maken een eindproduct. Vrijgegeven onder de GNU General Public License, Blender is een open source met een grote gemeenschap van gebruikers die bieden niet alleen verbeteringen in de software, maar add-ons die de functionaliteit van Blender te verhogen.

Aangezien het programma is vrijgegeven onder de GNU General Public License, worden alle afgeleide producten die nodig zijn gratis voor het publiek te zijn. Maar programma-uitvoer met behulp van Blender is eigendom van de maker. Als je het gebruik van Blender, jij bent de eigenaar.

Art of Illusion

Voor uitbreidingsmogelijkheden, Art of Illusion biedt een volledig aanpasbare ervaring die kunt u kiezen de functies die je nodig hebt in een 3D-tekenprogramma. Het biedt de gebruikelijke modellering en het teruggeven opties in andere 3D-tekenpakketten, allemaal gratis te wijten aan de release als een open source project in het kader van de Free Software Foundation General Public License, in het kader van zijn schepper Peter Eastman. Net als andere software aangeboden onder de General Public License, het is aanpasbaar door een gemeenschap van programmeurs en gebruikers, die de mogelijkheden ervan sneller dan de detailhandel releases worden bijgewerkt uit te breiden.

Wat maakt Art of Illusion handig als u op zoek bent naar aanpasbare opties is de toevoeging van een ingebouwde downloaden hulpmiddel voor het installeren van uitbreidingen van het programma. Met behulp van de download tool kunt u kiezen voor de extensies die u wilt gebruiken, het controleren van uw ervaring met het programma en het uitbreiden van alleen die gebruikt zet je het programma. Het helpt ook je huidige blijven met de vooruitgang in de 3D-wereld, zonder te hoeven wachten op een volledige release.

Share This Post