Index / Wensen en Feesten / Gratis Games to Print voor de douches

Share This Post

Wensen en Feesten

Gratis Games to Print voor de douches

Decoraties, uitnodigingen en eten voor een baby shower kan duur zijn. Wanneer u de kosten van de planning shower games toe te voegen, kan de begroting uit de hand lopen. Online douche planning sites, zoals Baby Shower 101, bieden gratis douche spelle

AdvertisementDecoraties, uitnodigingen en eten voor een baby shower kan duur zijn. Wanneer u de kosten van de planning shower games toe te voegen, kan de begroting uit de hand lopen. Online douche planning sites, zoals Baby Shower 101, bieden gratis douche spelletjes met afdrukbare spel lakens. Herziening van een paar gratis shower games zal u helpen beslissen over de beste spel voor uw douche.

Bingo

Baby bingo, een baby-thema versie van bingo, is een gemeenschappelijke douche spel. Maak bingo bladen door het maken van vijf-voor-vijf-square grids. Afdrukken genoeg rasters om een ​​voor elke gast te hebben. Laat de gasten te schrijven op de pleinen de namen van baby verwante giften van de moeder zou kunnen ontvangen. Tijdens gift opening, de gasten teken de woorden op de grid als de moeder opent die gave. Wanneer een gast krijgt vijf op een rij, op en neer, links en rechts of diagonaal, zij wint door te bellen "bingo."

Baby Animal Game

Iedereen weet dat een baby hond is een puppy. Echter, niet iedereen weet dat een baby Turkije is een kuiken. Test de gasten kennis van de baby dier namen door ze een lijst van de ouder dier te geven en hen te vragen om u de naam van de baby te geven. Om het spel een beetje makkelijker te maken, een gecodeerde lijst van de baby dieren geven ze ook. De gast die de meest rechtse in drie minuten krijgt wint.

Candy Bar Name Game

De Candy Bar Name Game maakt gebruik van de namen van de voorkomende vormen van snoep om te verwijzen naar de baby-gerelateerde termen. Geef de gasten aanwijzingen om de naam van het snoepje en vraag hen om zo veel als ze kunnen in vijf minuten te noemen. De speler met de meeste juiste wint. Bijvoorbeeld, als het idee is "de naam van een meisje," de snoep is de baby Ruth; indien de aanwijzing is "het ziekenhuis wetsvoorstel," de snoep is 100 Grand.

Nursery Rhyme Trivia

Dit spel test de spelers 'kennis van klassieke kinderliedjes. Het komt in twee versies. De eerste neemt regels uit het kinderliedje en laat een sleutelwoord of twee uit. De gasten in de ontbrekende woorden in te vullen. De tweede versie geeft een aantal vragen aan de kinderliedje te identificeren en de speler bepaalt welke rijm de informatie verwijst door het beantwoorden van de vraag en een lijst de naam van het kinderliedje's. Als bijvoorbeeld de sleutel is "Hoe oud was de pap in de pot?" het antwoord zou zijn "negen dagen oude" en het rijm is "Pease Porridge Hot." In beide versies, de gast met de meeste juiste antwoorden wint. Afdrukken van de aanwijzingen voor de gasten en geef ze vijf minuten om zo veel als ze kunnen beantwoorden.

Share This Post