Index / Tuin / Grasmaaier Kill Switch Problemen

Share This Post

Tuin

Grasmaaier Kill Switch Problemen

Grotere grasmaaiers, zoals zitmaaiers en zitmaaiers, hebben een kill switch systeem. Het in verband met het ontstekingssysteem en is ontworpen om de bestuurder veilig en voorkomt schade aan anderen. Als er iets afbreuk doet aan de kill switch of aanv

AdvertisementGrotere grasmaaiers, zoals zitmaaiers en zitmaaiers, hebben een kill switch systeem. Het in verband met het ontstekingssysteem en is ontworpen om de bestuurder veilig en voorkomt schade aan anderen. Als er iets afbreuk doet aan de kill switch of aanverwante systemen, kan het mensen in gevaar brengen of schade aan uw maaier.

Dodemansknop

De kill-switch bevindt zich meestal onder de bestuurdersstoel. Het wordt ook wel aangeduid als de veiligheidsschakelaar, omdat het is ontworpen om uitgeschakeld grote systemen als een renner de stoel verlaat. Om te bepalen of er een kill switch probleem, onderzoekt de handleiding van uw operator voor de voorwaarden die normaal gesproken bezig is, zoals het verlaten van de zitting wanneer de PTO mes is ingeschakeld. Test dit door het aantrekken van de aftakas en opstaan ​​vanuit uw stoel lichtjes. Als de PTO niet uitgeschakeld, moet de schakelaar worden vervangen.

Ignition Switch

Het contactslot is de eerste stap in het elektrisch startsysteem. Zodra de schakelaar wordt geactiveerd via elektrische start toets of ontsteking, een binnen verbinding tussen twee polen creëert een elektrisch signaal dat wordt doorgegeven aan de magneto. Een defect of kortgesloten schakelaar niet los van de polen, het houden van uw motor draait ondanks de "off" commando. Vanwege de grootte en het ontwerp moet een defecte schakelaar vervangen en niet gerepareerd

Magneto

De magneto stuurt het signaal van het contactslot op de bougie. Magneto bestaan ​​uit twee metalen spoelen en een armatuur. Wanneer een vliegwiel de magneet beweegt door het anker, het genereert elektriciteit in de eerste spoel. Zodra een bepaalde limiet is bereikt en reizen een circuit breaker, de eerste spoel stuurt elektriciteit aan de tweede spoel, waardoor het versterkt en stuurt het door de bougie. Een defecte stroomonderbreker houden de elektriciteit gaan in plaats van het afsluiten van de bougie.

aansluitingen

Zowel de ontsteking en kill switch systemen hebben positieve en negatieve bedrading naar gerelateerde onderdelen, zoals de magneto, bougie of PTO. Onderzoek die draden voor de hand liggende schade als blootgesteld bedrading, tranen of vonken. Controleer ook alle bijbehorende grond bedrading, die is ontworpen om elektriciteit uit het verlaten van het afvoeren van buiten het systeem te houden. Als uw grasmaaier loopt deze draden door middel van een elektrische controle-eenheid, ook de zekeringen om te zien of ze hebben geblazen.

Share This Post