Index / Wensen en Feesten / Grappige 70ste Verjaardag Ideeën

Share This Post

Wensen en Feesten

Grappige 70ste Verjaardag Ideeën

Bij het plannen van een 70e verjaardag voor een dierbare met een gevoel voor humor, zorg ervoor dat grappige partij ideeën om de partij een groot succes te maken. Grappig decoraties, games en voedsel zal uw gasten praten over het feest voor de komend

Advertisement

Bij het plannen van een 70e verjaardag voor een dierbare met een gevoel voor humor, zorg ervoor dat grappige partij ideeën om de partij een groot succes te maken. Grappig decoraties, games en voedsel zal uw gasten praten over het feest voor de komende jaren. Maak de verjaardag gast speciaal voelen en geliefd op zijn grote verjaardag.

Hang zwart, wit en zilveren decoratie over de hele partij gebied. Gebruik zwart, wit en zilver, ballonnen en slingers. Maak borden met het grappige zeggen, zoals: "Je weet dat je oud wordt wanneer de kaarsen meer kosten dan de taart," "Leeftijd is als ondergoed, maar kruipt omhoog op u," en "Ouderdom is niet zo slecht als je overwegen het alternatief. "Trek oude, gerimpelde gezichten met grijze haren op de zwarte en witte ballonnen.

Verzamel foto's van de eregast van de jaren heen. E-mail zijn naaste vrienden en familie om te proberen om zo veel foto's als je kunt vinden. De grappiger de beelden, hoe beter de collage. Plaats de foto's op een groot stuk karton bekleed met zwart fluwelen stof.

Voor een grappige 70ste verjaardagstaart, maak een grote grafsteen voor de taart en schrijven, "Hier ligt de jeugd van ____, Gelukkige 70ste." Een ander idee is om een grote heuvel in het midden van de taart te maken en zet een plastic persoon lopen over de heuvel. Maak kleine snelheidsbeperkingen die helemaal tot 70 gaan, die zal worden op de top van de heuvel. Voor cupcakes, maken zeven cupcakes en zet 10 kaarsen in elke cupcake. Naast de cupcakes plaats een grote, rode emmer die zegt: "In geval van brand."

Voor sommige spelplezier in een 70e partij, maak een kom van extra kleine, goud veiligheidsspelden gemengd met een kopje ongekookte havermout. Blinddoeken elke speler en geef hem een ​​minuut om te zien hoeveel veiligheidsspelden hij kan vinden in de havermout. Dit spel is veel moeilijker dan de meeste mensen denken. Een ander grappig spel is de katoenen balspel. Blinddoek spelers zitten een kom van katoen ballen in hun schoot. Geef elke persoon een lepel en iemand houdt een kom op zijn hoofd. De persoon moet proberen te halen zo veel katoenen ballen met de lepel als hij kan en overbrengen naar de kom op zijn hoofd.

Share This Post