Index / Wensen en Feesten / Grappig Care Package Ideas

Share This Post

Wensen en Feesten

Grappig Care Package Ideas

Het verzenden van een zorgpakket, vooral wanneer het onverwachte, is een briljante manier om je missen en denken over de ontvanger. Als de ontvanger is onder veel stress of heeft behoefte aan een lach kan een grappige zorgpakket te helpen zijn sterke

AdvertisementHet verzenden van een zorgpakket, vooral wanneer het onverwachte, is een briljante manier om je missen en denken over de ontvanger. Als de ontvanger is onder veel stress of heeft behoefte aan een lach kan een grappige zorgpakket te helpen zijn sterke drank te verhogen en hem eraan herinneren dat er iemand in zijn leven die echt cares.

kleding

Uw geliefde zal aan je denken elke keer als hij de Goofy T-shirt of sokken je hem kocht ziet. Voor een video game liefhebber, stuur dan een paar van de boksers versierd met Super Mario en Donkey Kong. Voor een golfer, stuur dan een hete roze baret of een paar luide, plaid golfen shorts. U kunt drie-packs domme uitziende sokken vinden in dollar winkels die stripfiguren of vakantiethema's beschikken. Een bezoek aan een grote korting retailer voor shirts met grappige uitspraken over hen, zoals "Dat is wat ze zei."

decoraties

Stuur uw geliefde een grappig poster voor haar muur. Hier krijg je een wegwerp camera en foto's van jezelf en haar familieleden die dwaze gezichten te nemen. Vervolgens stuur haar de camera met een notitie die zegt "Ontwikkel me!" Schetsen een beeld van de ontvanger als een superheld, vechten examens, ziekte, werkloosheid of stress. Stuur haar een kussen in de gelijkenis van haar favoriete snoep of een opblaasbare "vriendje" of stripfiguur.

vermaak

Maak een video van jezelf en vrienden van de ontvanger of familie "roosteren" hem. Zelfs al ben je het maken van plezier, moet uw commentaar goedmoedig en aanhankelijk zijn, wat de ontvanger lachen zal maken en genieten van de video. Een bezoek aan een grote korting retailer en koop een kleine bibliotheek van comedy dvd's of een DVD box set van favoriete stand-up comedian van de ontvanger. Of, vraagt ​​de ontvanger om u te zijn MP3-speler te sturen. Vul het met grappige podcasts en stuur het terug in uw zorg pakket.

kid Stuff

Zelfs volwassenen liefde te spelen met speelgoed. Stuur een set van water geweren om een ​​student voor "schieten" vervelend huisgenoten. Maak een "target" van een gefrustreerde geliefde baas en voeg het bij een dartbord met darts. Stuur een verscheidenheid aan klassieke speelgoed, zoals Silly Putty, een whoopeekussen en nep bril met een neus en snor bevestigd. Of, stuur dan een DVD van de favoriete cartoon van de ontvanger of de kids 'film. Ze zal lachen en ontspannen, terwijl het herinneren kindertijd.

Share This Post