Index / Persoonlijke financiën / Goedkoopste manier om Verkopen Mijn Huis

Share This Post

Persoonlijke financiën

Goedkoopste manier om Verkopen Mijn Huis

Wanneer het tijd is om een ​​huis te verkopen komt, zijn er meestal zo veel andere kosten in verband met de transactie - van het kopen van een nieuw huis aan het maken van de verhuizing - dat is het ideaal om de goedkoopste manier om de bestaande won

AdvertisementWanneer het tijd is om een ​​huis te verkopen komt, zijn er meestal zo veel andere kosten in verband met de transactie - van het kopen van een nieuw huis aan het maken van de verhuizing - dat is het ideaal om de goedkoopste manier om de bestaande woning verkopen. Niet aan het feit dat het gewoon leuk om zo veel van onze zuurverdiende dollars mogelijk te besparen noemen. Als je in de markt om uw huis te verkopen, kijk dan op deze geldbesparende tips en houden wat meer geld in je zak!

Een lijst van uw huis te koop door de eigenaar. Als u uw huis te verkopen via een makelaar, kun je verwachten dat ongeveer 6% van uw huis te koop prijs te betalen aan de agent in de vorm van een commissie. Als u uw huis te verkopen voor $ 200.000, dat betekent dat je de agent betaalt een forse $ 12.000 te helpen verkopen van uw huis. Het is gemakkelijk om te zien dat een van de goedkoopste manieren om uw huis te verkopen is om het zelf en pocket dat 6% commissie jezelf te verkopen.

Maak uw huis zo aantrekkelijk mogelijk aan potentiële kopers. Een andere manier kunt u goedkoop verkopen van uw huis is om te oefenen wat bekend staat als "home staging", die het huis aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers maakt. Eenvoudige manieren om dit te doen zijn om rommel (snuisterijen, enz.) Van de belangrijkste gebieden te verwijderen, zorg ervoor dat het huis is brandschoon voordat kopers komen om te bezoeken en voeg vers fruit naar de keuken en verse bloemen naar andere delen van het huis.

Spreid het woord over uw voor verkoop huis. Denk aan het plaatsen van kleine advertenties in lokale kranten, tijdschriften zoals Thrifty Nickel, online geclassificeerd sites zoals Craigslist.org of vastgoed websites zoals Cyberhomes.com of Eppraisal.com. U kunt ook vragen of u folders kunt plaatsen in de plaatselijke supermarkten, uw kerk bulletins of andere buurthuizen. Je moet ook plaats een 'te koop' bord in je voortuin, en je zou willen zelfgemaakte borden maken strategisch rond de stad worden geplaatst in drukke kruispunten.

Share This Post