Index / Kunst en Vermaak / Goedkoopste manier om gebruik te Slide Film With No Projector

Share This Post

Kunst en Vermaak

Goedkoopste manier om gebruik te Slide Film With No Projector

Diaprojectoren kan duur en moeilijk te vinden, maar ook ingewikkeld om te zetten. Je hebt een donkere kamer en een beeldscherm om dia's te bekijken met behulp van een projector. Gelukkig kunt u andere manieren om uw dia film of gemonteerde dia's beki

Advertisement

Diaprojectoren kan duur en moeilijk te vinden, maar ook ingewikkeld om te zetten. Je hebt een donkere kamer en een beeldscherm om dia's te bekijken met behulp van een projector. Gelukkig kunt u andere manieren om uw dia film of gemonteerde dia's bekijken zonder het gebruik van een projector te vinden. Handheld dia kijkers zijn relatief goedkoop, en u kunt een verscheidenheid van de verschillende modellen te koop online en gebruikte camera-apparatuur winkels. Deze apparaten verlichten en vergroot afzonderlijke beelden, zodat u dia's bekijken zonder het gedoe van een projector.

Wat je nodig hebt

dia viewer

batterijen

Koop een handheld dia viewer. Kijkers met interne verlichting kunt u uw foto's duidelijker te zien, maar de kijkers die werken met natuurlijk licht geen batterijen nodig. Als u wilt in staat zijn om de beelden op uw film bekijken zonder te hoeven gemonteerde dia's te maken, op zoek naar een kijker die werkt met gemonteerde film strips.

Laad batterijen in de dia viewer om de interne licht macht, als de kijker één bevat. De meeste dia kijkers nemen AA of AAA batterijen.

laden zorgvuldig uw dia film of gemonteerde dia's in de kijker. Afhankelijk van het model dat u hebt, zult u in staat om films of dia's te laden vanaf de zijkant van de kijker of de bovenkant van de kijker.

Schakel de interne licht van de kijker om het beeld te verlichten.

Focus de kijker indien nodig.

Schakel de interne licht uit als je klaar bent met het bekijken van dia's om energie te besparen.

Hints

Bescherm uw dia film of dia's in doorzichtig plastic vellen, verkrijgbaar bij de meeste camera aanbod winkels.

Share This Post