Index / Reizen / Goedkoopste manier om een ​​auto huren voor twee maanden

Share This Post

Reizen

Goedkoopste manier om een ​​auto huren voor twee maanden

Het vinden van een goedkoop, lange termijn auto verhuur houdt hetzelfde zoekproces als het lokaliseren van elke auto huren: Check de websites van de autoverhuurbedrijven, de reis-websites van derden en de specifieke autoverhuur vergelijkingssites. U

AdvertisementHet vinden van een goedkoop, lange termijn auto verhuur houdt hetzelfde zoekproces als het lokaliseren van elke auto huren: Check de websites van de autoverhuurbedrijven, de reis-websites van derden en de specifieke autoverhuur vergelijkingssites. U kunt ook onderhandelen in persoon of via de telefoon met uw lokale huurauto agent. Alle autoverhuurbedrijven hebben op lange termijn verhuur programma, dus zorg ervoor om te vragen over hen.

Controleer Travel Web Sites

De grote reizen websites niet alleen vergelijken de tarieven naar alle grote autoverhuurbedrijven, ze onderhandelen vaak voor om lagere tarieven te bieden. Doe een zoekopdracht op Expedia.com, Travelocity.com, Hotwire.com en Priceline.com. Probeer ook Kayak.com, die veel van de reissites verzamelt en vergelijkt hun beste deals. Vergeet niet de autoverhuur locaties CarRentals.com, RentalCars.com en CarRentalExpress.com

Controleer elke autoverhuurbedrijf

Autoverhuurbedrijven zijn momenteel steeds agressiever met hun directe prijzen. Bekijk de prijzen bij elke verhuurbedrijf, omdat ze wekelijks deals lopen, en elk van hen heeft een lange-termijn verhuur programma. De agentschappen te controleren omvatten Budget, Alamo, Enterprise, National, Hertz, Thrifty, Dollar, Advantage, Ace en Rent-A-Wreck. Er zijn ook regionale en lokale autoverhuur bedrijven die lagere prijzen kunnen aanbieden. In Los Angeles is er Discovery, Deluxe en Midway. Doe een onderzoek naar de stad van waaruit u zal worden verhuur aan andere onafhankelijke bedrijven.

Ga direct naar de lokale verhuurder Locatie

De meeste verhuurbedrijven hebben een zekere mate van onderhandelen autoriteit die hen in staat stelt om de prijs op een huur te verlagen. Typisch, dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van hun eigen auto, maar het toevoegen van een persoonlijke touch aan het verzoek kan nooit kwaad. Verhuurlocaties op de luchthavens hebben over het algemeen de laagste tarieven, maar kijk rond, omdat de tarieven variëren op elke locatie.

Overweeg de aanschaf van een auto

Afhankelijk van je reisplannen en persoonlijke voorkeuren, wilt u misschien overwegen het kopen van een betrouwbare gebruikte auto en vervolgens opnieuw te verkopen als je klaar bent met uw reis. Afhankelijk van hoeveel mijlen u toe te voegen aan de auto en de tijd die u wilt besteden in het kopen en verkopen, kan dit de minst dure optie. Factor in de omzetbelasting, hoewel, als je leeft in een staat met een hoge omzetbelasting. Consumer Reports lijst van de meest betrouwbare auto's, en Cars.com een ​​overzicht van de auto's met de beste restwaarde.

Share This Post