Index / Reizen / Goedkoop, romantische weekendjes weg in Maryland

Share This Post

Reizen

Goedkoop, romantische weekendjes weg in Maryland

Maryland strekt zich uit van de Appalachian Mountains in het westen aan de Atlantische Oceaan naar het oosten. Pak je kampeerspullen, zadel of bereid een picknick feest voor een goedkope, romantisch uitje. Maryland's Wild West Zonnebaden op het stran

AdvertisementMaryland strekt zich uit van de Appalachian Mountains in het westen aan de Atlantische Oceaan naar het oosten. Pak je kampeerspullen, zadel of bereid een picknick feest voor een goedkope, romantisch uitje.

Maryland's Wild West

Zonnebaden op het strand van Deep Creek Lake State Park of een wandeling in het bos naar een afgelegen uitje in Garrett State Forest. Beide parken hebben een lage camping vergoedingen. Als u niet de eigenaar kampeerspullen, Deep Creek heeft lean-tos, kleine huisjes en een yurt. Wandelpaden meanderen door beide parken en Deep Creek Lake heeft een boot te lanceren.

Laat de wind waaien door je haren

Als een paard op een afgelegen, wilde oceaan strand brengt je in de stemming bent, ga dan naar Assateague Island National Seashore tussen 9 oktober en 15 mei De National Park Service site heeft twee redelijk geprijsd paard kampen voor overnachtingen. Als je horseless bent, kunt u uw spullen bij één van de private, walk-in campings op het winderige strand. Wilde pony's bevolken winderige binnenland van het eiland, maar ze zijn niet voor het rijden.

"184 Miles of Adventure"

Een favoriet van wandelaars, fietsers en ruiters, de Chesapeake & Ohio Canal jaagpad loopt door of in de buurt van een aantal kleine steden met bed and breakfasts of goedkope motels. De C & O Canal Trust biedt accommodatie in het historische lockhouses langs het kanaal. De lockhouses hebben verschillende voorzieningen en sommige zijn zeer rustiek, maar ze zijn allemaal direct aan de gracht en in de buurt van de rivier de Potomac, waar u een eigen picknick kan hebben of gegoten uw vislijn.

Share This Post