Index / Persoonlijke financiën / Goedkoop EMT Training

Share This Post

Persoonlijke financiën

Goedkoop EMT Training

Dringende medische technici (EMT) zijn degenen die reageren op medische noodgevallen buiten een gezondheids-faciliteit. Vanwege de aard van het werk, EMT dat uitgebreide training. Collegegeld kosten kunnen sterk variëren, maar een verscheidenheid aan

AdvertisementDringende medische technici (EMT) zijn degenen die reageren op medische noodgevallen buiten een gezondheids-faciliteit. Vanwege de aard van het werk, EMT dat uitgebreide training. Collegegeld kosten kunnen sterk variëren, maar een verscheidenheid aan goedkope training opties zijn beschikbaar om uw financiële doelstellingen, met inbegrip van het bijwonen van community colleges passen.

Niveaus van EMT Training

Er zijn vier niveaus van EMT opleiding waaronder EMT Basic, twee niveaus van EMT Intermediate, en EMT Paramedic. Het niveau van de training is afhankelijk van de rang en de procedures die u in staat om uit te voeren zijn. EMT Basic neemt de minste hoeveelheid tijd en geld in beslag.

Programma van Training

EMT Basic ongeveer twee weken met acht tot 12 uur per dag training. Echter, EMT Basisopleiding beperkt de aard van de procedures die u mag uitvoeren. EMT Paramedic opleiding kan tot twee jaar in beslag. Je moet de juiste opleiding te selecteren op basis van uw carrière richting en uw financiële doelstellingen.

Kosten

De kosten van de training afhankelijk van het EMT niveau. Prijzen vanaf 2010 variëren van $ 600 voor EMT Basic en tot $ 3500 voor de paramedicus EMT. Volgens de Iowa Emergency Medical Services, werd EMT training aangeboden bij een community college in 2010 voor $ 600. Neem contact op met uw lokale gemeenschap college voor vergoedingen.Waar te krijgen Training

Een verscheidenheid aan instellingen bieden EMT opleiding, met inbegrip van hogescholen, universiteiten en technische scholen. De meest goedkope training opties waren deze programma's worden aangeboden door community colleges.

Share This Post