Index / Eten drinken / Goede kanten voor een geroosterde varkenslende

Share This Post

Eten drinken

Goede kanten voor een geroosterde varkenslende

Roosteren een varkenshaas is een handige manier om een ​​voedzame, elegant maaltijd op tafel te krijgen in no time at all. Smaakvol en sappig, varkenshaas leent zich ook voor een groot aantal bijgerecht opties, het best in staat om voorbereid te zijn

AdvertisementRoosteren een varkenshaas is een handige manier om een ​​voedzame, elegant maaltijd op tafel te krijgen in no time at all. Smaakvol en sappig, varkenshaas leent zich ook voor een groot aantal bijgerecht opties, het best in staat om voorbereid te zijn in minder tijd dan het duurt om de tafel te stellen en maken het gezin. Fruit, groenten en nog veel meer allemaal mix mooi met de subtiele smaak van deze favoriete vlees.

Actualiseren van de Aardappel

Aardappelen zijn een aloude begeleiding voor de meeste vleesgerechten - en voor goede reden. Echter, er is weinig tijd en moeite om te gaan dan de voorspelbare gebakken of aardappelpuree en serveren een kant zal iedereen naar hunkert. Tender, kan rode huid aardappelen snel worden gekookt, zonder de noodzaak om de dunne, kleurrijke huid schil, en minimaal vernield. Voeg romige rijkdom met crème fraiche, Griekse yoghurt, of een bolletje gekruide smeerkaas, en bestrooi royaal met enige verse kruiden u bij de hand. Rozemarijn en tijm gaan vooral goed met de smaken van varkensvlees.

denk de Lente

Laat het seizoen uw gids zijn bij het selecteren van een plantaardige kant voor geroosterde varkenshaas. In het voorjaar, seizoensgebonden selecties zoals mals, knapperige asperges of erwten zijn perfect opties. De asperges kunnen eenvoudig worden bereid door roosteren, naast het varkensvlees, op een bakplaat bekleed met folie. Knip de houtachtige uiteinden van de stengels en meng met een beetje olijfolie en balsamico azijn, bestrooi met een kruidenmix zoals kruiden de Provence, en geroosterde voor de laatste 10 minuten van de kooktijd het varkensvlees's. Nieuwe erwten, en hun aantrekkelijke groene scheuten, kan worden geserveerd met een minimale voorbereiding. Blancheer de erwten, maar laat de scheuten ongekookte voor een zoete en knapperige traktatie.

Gebruik de Gulle gift van de herfst

De herfst biedt een scala aan hartige plantaardige kanten voor varkensvlees, met inbegrip van pompoen, wortelen en uien. Pompoen is perfect voor het roosteren, hoewel het een beetje meer tijd in de oven dan sommige andere keuzes vergt. Splitsing van de pompoen in de lengte doormidden, zaad, en leg cut-side-up op een bakplaat. Bestrooi met zeezout en olijfolie en rooster gaar wanneer doorboord met een vork. De natuurlijke, aardse zoetheid van wortel groenten zoals wortelen en uien kan ook worden overgehaald met een 10-minuten turn onder de grill.

Leef je uit met Fruit

Varkensvlees is meer dan vatbaar is voor een op basis van vruchten side - in feite, lijkt het alsof ze voor elkaar gemaakt. Appels kunnen worden geroosterd of gekookt in dikke saus in relatief weinig tijd. Mango of ananas kan worden gecombineerd met de contrasterende smaken van jalepeno of habenero peper voor een zoete en hete salsa of chutney. Als het gaat om fruit zijkanten voor varkensvlees, gewoon gebruik maken van uw verbeelding. Dit vergevingsgezind vlees isl gelukkig gepaard met ongeveer een combinatie van smaken je kunt bedenken.

Share This Post