Index / Onderwijs / Goed klassen om Take Your Freshman jaar van de universiteit

Share This Post

Onderwijs

Goed klassen om Take Your Freshman jaar van de universiteit

Het is altijd het beste om te overleggen met een academische adviseur voordat je je eerste jaar college cursus selecties af te ronden, maar u kunt meestal richten op algemeen onderwijs eisen en klassen gericht op eerstejaars. Als u nog niet hebben ge

AdvertisementHet is altijd het beste om te overleggen met een academische adviseur voordat je je eerste jaar college cursus selecties af te ronden, maar u kunt meestal richten op algemeen onderwijs eisen en klassen gericht op eerstejaars. Als u nog niet hebben gekozen voor een belangrijke, kunnen sommige first-termijn cursussen helpen beslissen. Freshman jaar is een aanpassingsperiode, dus de meeste hogescholen bieden een breed scala van klassen om een ​​beroep doen op verschillende belangen en sterke punten.

Engels Composition of Writing

De meeste college majors vereisen ten minste één Engels samenstelling cursus. Deze cursus kan slijpen uw schrijfvaardigheid en geven u een idee van wat de universiteit instructeurs verwachten. Veel hogescholen, zoals de Universiteit van Californië in Davis, studenten eisen een entry-level schriftelijk eis te voldoen. Degenen die laag scoren op een college plaatsing examen schriftelijk of Engels nodig kan zijn of geadviseerd om een ​​ontwikkelingsstoornis schriftelijke cursus te volgen, zoals de een op Boise State University. Een eerstejaars schriftelijk klasse bereidt u ook voor de meer gevorderde cursussen, zoals het schrijven van wetenschappelijk laboratorium rapporten, sociale wetenschappen essays, menswetenschappen papers en business onderzoeksprojecten.

Buitenlandse taal

Zelfs als uw beoogde grote niet nodig hebben, taalcursussen vaak voldoen aan essentiële voorwaarden. Bijvoorbeeld, vreemde taal klassen voldoen aan de Universiteit van Washington's visuele, literaire en podiumkunsten eis dat veel van de colleges van de universiteit hebben. Als je een vreemde taal op de middelbare school studeerde, kunt u doorgaan met dezelfde taal en neem de volgende level of kies een nieuwe taal die u interesseert. Het bestuderen van een vreemde taal laat zien dat je bereid bent om nieuwe onderwerpen te proberen en hebben een verlangen cultureel bewust te zijn.

Wiskunde en wetenschap

U kunt kiezen voor een wiskunde of wetenschappelijke opleiding, of beide, als u van plan bent om een ​​graad in de wetenschap, wiskunde, techniek, business, technologie of computer science voort te zetten. Deze opleidingen vereisen meestal een reeks van progressieve wiskunde en wetenschap cursussen, waarbij vaak laboratorium eisen en deelname aan recitaties - kleine discussiegroepen. Het nemen van een of beide van deze onderwerpen vindt u een jump-start te geven, zodat je voelt je niet overladen met geavanceerde wiskunde en wetenschap cursussen uw tweedejaars, junior en senior jaar.

Inleiding tot een Major

U kunt een inleidende cursus te nemen aan een vakgebied u overweegt voor uw major. Bijvoorbeeld, als u overweegt een carrière als psycholoog, je kon Psychologie 101 nemen, of als u geïnteresseerd bent om een ​​advocaat bent, neem een ​​entry-level strafrecht klasse. Inleidende-level cursussen geven je een goed gevoel van of u wilt meer cursussen of een graad in dat gebied na te streven. Deze cursussen geven je ook een kans om klasgenoten die dezelfde interesses te ontmoeten.

Freshman Interest Group of Seminar

Veel hogescholen bieden een cursus om te helpen eerstejaars aan te passen aan de universiteit academici. Bijvoorbeeld, Wellesley College in Massachusetts en biedt een divers First-Year Seminar programma waarmee leerlingen to basics op een bepaald gebied, zoals biologie, chemie, het bedrijfsleven, politieke wetenschappen, vreemde taal of antropologie introduceert, en geeft inzicht over meer geavanceerde werk. Deze cursussen hebben een beperkte inschrijving, dus er is een lage student-to-leraar ratio.

Share This Post