Index / Gezondheid / Goed Cures voor voetschimmel

Share This Post

Gezondheid

Goed Cures voor voetschimmel

Voetschimmel valt over het algemeen in twee categorieën - huidinfecties, zoals voetschimmel en nagel infecties. Behandeling voor beide soorten voetschimmel vergelijkbaar zijn en variëren van home remedies voor interventie arts. Geduld is belangrijk,

AdvertisementVoetschimmel valt over het algemeen in twee categorieën - huidinfecties, zoals voetschimmel en nagel infecties. Behandeling voor beide soorten voetschimmel vergelijkbaar zijn en variëren van home remedies voor interventie arts. Geduld is belangrijk, maar de behandeling kan enkele weken duren, afhankelijk van de ernst van de infectie.

Voorlopige Behandeling voor voetschimmel

Voetschimmel en nagel schimmel worden veroorzaakt door organismen die gedijen in warme vochtige omgevingen. De eerste stap in het wegwerken van de voet schimmel is om het leven ongemakkelijk voor de schimmel te maken door het houden van de voeten schoon en droog. Met behulp van ademende schoenen zoals leer en katoenen sokken zal bijdragen aan het creëren van een droge omgeving. Schoenen gemaakt van vinyl vocht vasthouden en moet worden vermeden.

Crèmes voor voetschimmel

Voetschimmel op de huid kan reageren poeders en crèmes. Helaas, nagel schimmel is minder te reageren op actuele behandelingen. De beste remedie voor nagel schimmel is orale medicatie. Toch kan met behulp van crèmes helpen. Anti-schimmel crèmes kunnen gemakkelijk worden gekocht via teller met behulp van een apotheker. Crèmes moet bevatten miconazol, clotrimazol of terbinafine. Volg de instructies die bij de room. Het zal waarschijnlijk de opdracht om een ​​dun laagje crème gezet op het besmette gebied eenmaal per dag gedurende ongeveer vier weken. De behandeling moet worden voortgezet gedurende één week nadat de symptomen verdwenen zijn.

Home remedies voor voetschimmel

Home remedies zijn minder bestudeerd in termen van effectiviteit, maar veel mensen staan ​​door hen. Een behandeling artsen raden is om de voeten weken in verdunde witte azijn. Gebruik een deel azijn voor vier delen water en genieten van de voeten gedurende 10 minuten of twee keer per dag. Een andere suggestie is om de geïnfecteerde voet wrijven met zuiveringszout of aan de voet weken in zout water. Andere voorstellen betreffen de behandeling van de schimmel met tree olie en lavendel olie door het toevoegen van een paar druppels op een wattenstaafje en zwabberen het besmette gebied. Het weken van de besmette voet in mondwater is een ander suggereerde huis remedie.

Op zoek naar Medische Behandelingen voor voetschimmel

De medische mogelijkheden voor voetschimmel en nagel schimmel zijn vergelijkbaar. Een arts kan pillen voorschrijven oraal zoals worden genomen als tSporonox, Diflucan en Lamisil. Nagel schimmel kan ook worden behandeld doktersvoorschrift nagellak genaamd Penlac, waarin het geneesmiddel ciclopirox bevat. Echter, studies tonen de nagellak alleen is het onwaarschijnlijk dat voetschimmel te genezen. Een arts kan suggereren het verwijderen van een nagel met schimmel als onderdeel van de behandeling. Het kan een jaar duren voordat de spijker weer volledig te laten groeien.

Share This Post