Index / Eten drinken / Glutenvrij Maple Pecan Scones Recept voor Low-Carb Eaters

Share This Post

Eten drinken

Glutenvrij Maple Pecan Scones Recept voor Low-Carb Eaters

Vergis je niet, het leven la vida low-carb is niet een taart lopen (woordspeling erg bedoeld). Maar zo nu en dan, je struikelen op een low-carb versie van een favoriete traktatie die is net zo lekker als de hoge carb tegenhanger. Dank je wel, Univers

Advertisement

Vergis je niet, het leven la vida low-carb is niet een taart lopen (woordspeling erg bedoeld). Maar zo nu en dan, je struikelen op een low-carb versie van een favoriete traktatie die is net zo lekker als de hoge carb tegenhanger. Dank je wel, Universe, voor die momenten. Hier is een recept dat ik denk dat past het wetsvoorstel - low-carb maple pecan scones die gluten-vrij, graan-vrij zijn, en hebben geen toegevoegde suikers. Gemaakt met amandel meel, kokos, en een vleugje van de esdoorn extract voor die geliefde siroop smaak sans de koolhydraten, kunnen deze vochtige-alsnog-kruimelige scones eigenlijk beter dan de real deal! Ik kid u niet. En op ongeveer 4 netto koolhydraten per scone, ze zijn echt de dingen dromen van een low-carber zijn gemaakt van.

Wat je nodig hebt

2 kopjes geblancheerd amandelmeel
¼ kopje kokos meel
3 eetlepels kristalsuiker zoetstof (ik heb liever uitwijken merk erythritol)
2 theelepels bakpoeder
½ kopje geroosterde pecannoten, grof gehakte
¼ kopje gesmolten boter
½ kop slagroom, plus 2 ½ eetlepels voor het glazuur
2 theelepels maple extract (één voor de scones, één voor het glazuur)
Zeezout 6 eetlepels poedervormige zoetstof (ik liever uitwijken)

Stap 1: Meng de droge ingrediënten

Verwarm de oven voor op 350 ° Fahrenheit, vervolgens met behulp van een garde Meng het meel, kristalsuiker zoetstof (ik heb liever uitwijken merk erythritol) bakpoeder, pecannoten, en een snufje zout tot goed gecombineerd.

Stap 2: Voeg de natte ingrediënten

boter, room en een theelepel van de esdoorn extract toe te voegen, en meng tot een zacht deeg en dep ze in een bal te vormen.

Stap 3: Vorm het deeg

Voordat het vormgeven van je deeg in partjes, bedek je bakoppervlakte met bloem kokosnoot te plakken te voorkomen. Ik gebruik een gietijzeren koekenpan, maar u kunt een bakplaat bekleed met bakpapier gebruiken.

Plaats uw bal van het deeg op uw bakoppervlak en dep neer op een ronde, ongeveer 7 centimeter in diameter te vormen.

Met een mes gesneden 8 wiggen alsof snijden een pizza.

Stap 4: Scheid de Wedges

Beweeg scones van elkaar op bakoppervlak. Niet deze stap overslaan, omdat het ervoor zal zorgen dat een mooie korst vormen rondom uw scones.

Stap 5: Bake

Bak je scones bij 350 ° Celsius gedurende 20 minuten. Terwijl ze bakken, maak je esdoorn glazuur.

Tip

Als u liever uw scones geglazuurd in plaats van mat, gebruik maken van 3 eetlepels room en pijp / verspreid op uw scones terwijl ze warm (maar niet heet). Het glazuur smelt, dan is ingesteld als de scones afkoelen.

Stap 6: Maak Maple Frosting

In een kleine kom, combineer zoetstof in poedervorm / banketbakker (ik liever uitwijken), 2 ½ eetlepels room, en 1 theelepel van esdoorn extract.

Schep glazuur in een spuitzak en spuit op scones als ze eenmaal afgekoeld. Als je niet in piping, kunt u gewoon verspreid het glazuur bovenop uw scones.

Uw scones zijn nu klaar met een verse pot thee, een goede vriend en een goed gesprek te genieten.Share This Post