Index / Eten drinken / Gluten Vrije Franse Silk Pie Recept

Share This Post

Eten drinken

Gluten Vrije Franse Silk Pie Recept

Als het gaat om het bakken van vakantie, heb je genoeg zorgen over te maken. Je hebt supermarkt winkelen te doen, gerechten te koken, familieleden te blijven gescheiden, en zelfs voedselallergieën te huisvesten. Deze taart maakt alles een beetje eenv

Advertisement

Als het gaat om het bakken van vakantie, heb je genoeg zorgen over te maken. Je hebt supermarkt winkelen te doen, gerechten te koken, familieleden te blijven gescheiden, en zelfs voedselallergieën te huisvesten. Deze taart maakt alles een beetje eenvoudiger. Met een korst van een bekende favoriete ontbijtgranen, zal het niet voelen "gluten-vrij," het zal heerlijk nostalgisch gevoel. Het is gewoon zo gebeurt het dat iedereen aan de tafel kunt eten en geniet ervan, en het is ook gewoon zo gebeurt het dat je kan en moet het van tevoren. Het maken van uw vakantie bakken net iets minder gecompliceerd.

Tip

Deze taart is het best de dag na die waarop de smaken kunnen vermengen en mellow en de taart tijd heeft om in te stellen. Wees niet bang om het te maken vooruit van de tijd!

Wat je nodig hebt

3 kopjes Cherrios granen 1/4 kop bruine suiker, verpakt 1/3 kopje gesmolten boter 4 grote eieren 1 kopje kristalsuiker 1 theelepel vanille-extract
1/2 theelepel zout 4 ounces bitterzoete chocolade (62% cacao) 1 kop ongezouten boter
1 1/2 kopjes zware room 1/4 kop poedersuiker 2 kopjes slagroom (probeer deze zelfgemaakte recept)
Chocolade krullen of schaafsel ter garnering

Stap 1: Maal het graan.

Voeg de Cheerios en bruine suiker tot een keukenmachine. Proces tot slechts kruimels overblijven.

Stap 2: Voeg de boter toe.

Terwijl de keukenmachine actief is, voeg langzaam in de boter tot alle kruimels zijn bevochtigd.

Stap 3: Bak.

Voeg de kruimels aan een 9-inch pie pan, te drukken stevig in de bodem en zijkanten met een platte bodem maatbeker of zware mok. Bak op 350 graden Fahrenheit gedurende 8 tot 10 minuten. Laat volledig afkoelen.

Stap 4: Verwarm de eieren en suiker.

In de top van een verdeeld over zachtjes sudderend water, zwaai samen de eieren, suiker, vanille en zout dubbele boiler. Klop continu tot het mengsel verwarmd en enigszins verdikt, ongeveer 6 minuten.

Stap 5: Roer de chocolade.

Haal van het vuur en roer de chocolade tot goed gecombineerd en gesmolten. Laat afkoelen tot ongeveer kamertemperatuur gematigd.

Stap 6: Klop de boter.

Voeg de boter in een kom, sloeg op hoog met een handmixer tot licht en pluizig.

Stap 7: Meng de boter en chocolade.

Giet langzaam het chocolademengsel in het botermengsel, mengen tot goed gecombineerd.

Stap 8: Klop de slagroom.

Voeg de slagroom en poedersuiker in een kom, klop met een handmixer tot medium pieken zich vormen.

Stap 9: Combineer en chill.

Vouw het chocolademengsel in het roommengsel, giet het in de vulling. Top met slagroom en chocolade krullen. Chill tot set, ongeveer 4 uur.


Share This Post