Index / Wensen en Feesten / Giften van de verjaardag voor zwarte mannen

Share This Post

Wensen en Feesten

Giften van de verjaardag voor zwarte mannen

Uw keuze van een geschenk voor Afro-Amerikaanse mannen zijn echt niet zo verschillend van die u zou krijgen voor mannen van een andere etniciteit. Het hangt grotendeels af van de persoonlijkheid van de man, en die dingen interesseren hem het meest. k

Advertisement

Uw keuze van een geschenk voor Afro-Amerikaanse mannen zijn echt niet zo verschillend van die u zou krijgen voor mannen van een andere etniciteit. Het hangt grotendeels af van de persoonlijkheid van de man, en die dingen interesseren hem het meest. krijgt ook cadeau-ideeën door het observeren van zijn gesprekken met betrekking tot bepaalde posten is hij te willen krijgen voor een lange tijd. En als je krap bij kas, kunt u een gepersonaliseerde gift met goedkope leveringen uit een kunsten en ambachten winkel.

Familiegeschiedenis Storybook

Als u een grootmoeder bent, kunt u uw geliefde een zelfgemaakte verhalenboek dat je familie geschiedenis die teruggaat Gegevens aan toen je een kind helemaal tot de huidige tijd. Inclusief een goede balans van humoristische en plechtige momenten in de verhalen, en ook plak een paar familie foto's op de top van elke pagina van het boek. Zorg ervoor dat u de namen van belangrijke steden, geboortedata en overlijdensdatum in het geval dat de ontvanger van het geschenk wil zijn familie te onderzoeken in de diepte op te nemen.

Global Music Gift Bag

Voor de man die zijn hele leven naar verschillende landen gereisd, kun je hem een ​​geschenk tas gevuld met muziek-cd's dat elk land dat hij bezocht vertegenwoordigen geven. Bijvoorbeeld, als uw echtgenoot een hoop tijd in Zuid-Amerika bracht in de afgelopen maanden, de aankoop van muziek van hedendaagse kunstenaars in Brazilië, Peru, Argentinië en Colombia samen met drie of vier boeken die de geschiedenis van de Zuid-Amerikaanse muziek tradities te beschrijven.

Abonnement op een News Magazine

Als je een geliefde of een goede vriend leest altijd over actuele gebeurtenissen, kunt u hem een ​​abonnement op tijdschriften als Time, Newsweek, The Weekly Standard en Businessweek geven. Bij het kiezen van welke tijdschrift abonnement te krijgen, na te denken over zijn politieke standpunten, alsmede welke onderwerpen bespreekt hij de meest ten aanzien van de politiek en culturele kwesties.

Mandje van Baked Goods

Een ander idee is om hem een ​​mandje van gebakken goederen te geven en breng het naar zijn werk. Enkele goede lekkernijen in de mand te nemen zijn chocoladebrok pecan brownies, mini zoete aardappel taarten, coconut cake pleinen, appel-peer fris of gember kaneel maïsbrood pleinen met ahornsiroop glazuur. Ook een persoonlijke kaart die uw appreciatie en liefde stelt voor hem.

Share This Post