Index / Careers & Work / Gezondheidszorg Support Worker Functiebeschrijving

Share This Post

Careers & Work

Gezondheidszorg Support Worker Functiebeschrijving

Een gezondheidszorg support professional helpt individuen, gezinnen of kwetsbare bevolkingsgroepen. De gezondheidszorg hulpverlener kan lichamelijke, psychische of emotionele zorg en hulp te bieden, afhankelijk van de conditie van de patiënt. taken E

AdvertisementEen gezondheidszorg support professional helpt individuen, gezinnen of kwetsbare bevolkingsgroepen. De gezondheidszorg hulpverlener kan lichamelijke, psychische of emotionele zorg en hulp te bieden, afhankelijk van de conditie van de patiënt.

taken

Een gezondheidszorg support medewerker levert zorg in de naleving van corporate beleid en de wettelijke richtlijnen, evalueert de patiënten 'voorwaarden en andere diensten aan patiënten of cliënten indien nodig. De hulpverlener maakt ook besluiten, lost problemen op, onderhandelt met klanten en regelt geschillen.

Skill Set and Tools

Een gezondheidszorg ondersteunende rol vereist een analytische voorliefde, goede communicatieve vaardigheden en servicegerichtheid. Een apt en ervaren gezondheidszorg hulpverlener maakt vaak gebruik van notebook computers en medische software, zoals James Frazier Associates DataStart.

Academische Eisen en winst

De meeste gezondheidszorg ondersteuning van werknemers hebben een universitair of bachelor's degree in de verpleging of gezondheidszorg gerelateerde veld. Bedrijven de voorkeur professionals die beschikken over praktische ervaring of een verpleeghuis licentie. Met ingang van 2010, de gemiddelde jaarlijkse loon van de gezondheidszorg ondersteuning van werknemers zijn $ 55.000, volgens de loopbaan data website Inderdaad.

Share This Post