Index / Gezondheid / Gezondheidsvoordelen van visolie

Share This Post

Gezondheid

Gezondheidsvoordelen van visolie

In een gezondheids-bewuste wereld, is visolie in snel tempo een dieet must. Hartaandoeningen gezonde huid, visolie, met name de omega-3 vetzuren in visolie, is gebleken dat een aantal voordelen voor de gezondheid. De omega-3 vetzuren overvloedig word

Advertisement

In een gezondheids-bewuste wereld, is visolie in snel tempo een dieet must.
Hartaandoeningen gezonde huid, visolie, met name de omega-3 vetzuren in visolie, is gebleken dat een aantal voordelen voor de gezondheid. De omega-3 vetzuren overvloedig worden gevonden in koudwatervissen, zoals zalm en kabeljauw, maar zijn ook beschikbaar in over-the-counter pillen en oliën.

Hartziekte

Studies hebben aangetoond dat de vetzuren in visolie kan het risico op hart-en vaatziekten. Visolie helpt het hart door gende triglyceriden en bloeddruk, het reguleren van abnormale hartritmes en het vertragen van de opbouw van plaque (aderverkalking). Docosahexgenoic (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA) zijn twee van de belangrijkste redenen onderzoekers geloven visolie is gunstig voor de gezondheid van het hart. De aanwezigheid van de lange-keten vetzuren DHA en EPA (de twee belangrijkste vetzuren in visolie) onder leiding van de Amerikaanse Food and Drug Administration een "gekwalificeerde gezondheidsclaim" geef in september 2004 te zeggen dat "ondersteunend, maar niet overtuigend "onderzoek toonde aan dat DHA en EPA het risico van coronaire hartziekten kan verminderen.

Strokes

Wanneer plaque bouwt in de aders en slagaders, kunnen stolsels vormen. Wanneer die stolsels breken ze kunnen reizen naar de hersenen, waardoor een beroerte. Met het gebruik van visolie, is plaque afgebroken in de aderen en slagaders, waardoor stolsels en op zijn beurt het risico op beroerte.

gezonde gewrichten

Visolie, met name EPA aanwezig in visolie, is ook aangetoond dat ontstekingen helpen. De EPA in visolie zorgt voor smering van de gewrichten te helpen het lichaam ontdoen van aandoeningen zoals reumatoïde artritis, de gezamenlijke tederheid en ochtendstijfheid.

Strokes

Studies hebben ook aangetoond dat het gebruik van visolie verhoogt het lichaam de productie van serotonine. High serotonine helpt het lichaam goed te voelen, terwijl ook helpen het risico op psychische stoornissen zoals ADHD en bipolaire schizofrenie verminderen. Visolie is ook bewezen dat de hersenen van de geheugenfunctie op weg te helpen met het helpen van de gebruiker recall vermogen, focus en redeneren.

Skin Health

Nogmaals, de lange-keten vetzuren aangetoond ter verbetering van de productie van collageen en elastine. Verhoogde collageen en elastine niveaus op hun beurt helpen het lichaam te produceren gezonder en jonger uitziende huid.

Share This Post