Index / Careers & Work / Gevaren van Spuiten Lysol in een werkomgeving

Share This Post

Careers & Work

Gevaren van Spuiten Lysol in een werkomgeving

Lysol spray kan bijdragen aan het creëren van een schone en prettige werkomgeving voor u, maar uw collega's kunnen niet met u eens. hoofdingrediënt Lysol nevel is ethanol, die een gezondheidsrisico voor jou en de mensen om je heen vormt. Sommige van

Advertisement

Lysol spray kan bijdragen aan het creëren van een schone en prettige werkomgeving voor u, maar uw collega's kunnen niet met u eens. hoofdingrediënt Lysol nevel is ethanol, die een gezondheidsrisico voor jou en de mensen om je heen vormt. Sommige van de effecten zijn slechts een klein ongemak, maar langdurige blootstelling kan leiden tot de dood.

Irritatie

Sommige Lysol spuiten producten hebben een sterke geur of smaak die kunnen irriteren uw collega's en zelfs hen het gevoel ziek. Zelfs als de spray je geen invloed heeft op een negatieve manier, kan het hard op de longen van mensen om je heen zijn. Ethanol kan ongemak variërend van hoest een extreme hoofdpijn. Luister naar en observeer je collega's op tekenen dat zij kunnen lijden aan de Lysol dampen.

Eye of huidirritatie

Lysol nevel maakt gebruik van een breed scala aan ingrediënten die oog- of huidirritatie kan veroorzaken. Lucht chemicaliën meer waarschijnlijk te verspreiden bij gebruik van een spuitbus omdat de stofzuiger komt in een nevel in plaats van een geconcentreerde stroom. Zorg ervoor om het niet te spuiten in de buurt van de ogen van collega's. De chemicaliën in de spray kan ook invloed hebben op uw collega's als zij een nieuw gereinigde oppervlak raken. Een huidirritatie is waarschijnlijk een gevolg van de ethanol in de natte doekjes spray.

brandgevaar

Lysol spray is een brandbare stof die gevaarlijk om te gebruiken in werkomgevingen met open vuur kan zijn. De kans op het ontsteken van een brand met behulp van Lysol aanzienlijk afneemt wanneer de spray droogt, maar vermijd het gebruik van de spray in gebieden die worden blootgesteld aan hoge temperaturen en vlammen. Bewaar de spray in een gebied waar het lek schade kunnen lijden en waar het blijft onder 130 graden Fahrenheit.

voedselverontreiniging

Als u of uw medewerkers eten, drinken of op te slaan voedsel en gerechten rond het gebied dat u gebruik maken van de Lysol, kunt u de oorzaak van een gevaar. Accidentele inname van Lysol als gevolg van besmet voedsel of schotels kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Voorkom problemen door het verplaatsen gerechten en voedselvoorziening, terwijl u een gebied schoon te maken. Gooi geen voedsel besproeid met de Lysol sproeien en afwassen grondig.

Share This Post