Index / Sport en fitness / Geschiedenis van Badminton Rackets

Share This Post

Sport en fitness

Geschiedenis van Badminton Rackets

Badminton, een spel dat werd gespeeld in het oude Griekenland en Egypte, heeft gezien een groot deel van de verandering in de jaren sinds het officieel door de Britten in de jaren 1860 werd goedgekeurd. De rackets zijn in vorm en samenstelling verand

AdvertisementBadminton, een spel dat werd gespeeld in het oude Griekenland en Egypte, heeft gezien een groot deel van de verandering in de jaren sinds het officieel door de Britten in de jaren 1860 werd goedgekeurd. De rackets zijn in vorm en samenstelling veranderd te helpen versnellen van de sport.

Vroege Badminton Rackets

Modern badminton geƫvolueerd van een spel kinderen speelden in India genaamd "Poona," die van een sport genaamd kwam "battledore en shuttle." Het doel van deze niet-competitief spel zou de shuttle raken en zo lang mogelijk met een peddel genaamd de raket.

Badminton Racket Frames

De vroegste badmintonrackets hadden houten kozijnen. De spelers wilden lichtere rackets moeten hun snelheid te verhogen op de baan, en ze overgestapt naar aluminium kozijnen, en dan later gebruikt koolstofvezel composietmaterialen voor nog lichtere rackets.

Badminton Racket Head Shape

De traditionele ovale vorm van de badmintonracket heeft plaatsgemaakt voor een andere vorm, zoals isometrische en diamant, of tear-vormige. De isometrische formaat verhoogt het gebied van het racket bekend als de "sweet spot ', dat is het gebied van de snaren waar de speler de meest krachtige hit kan leveren aan de shuttle.

Badminton Racket Strings

Oorspronkelijk werden badminton snaren gemaakt van natuurlijke darmen. Om snaarspanning verbeteren en de snelheid van het spel te verhogen, de meeste spelers gebruik van synthetische materialen zoals nylon die goedkoper is en dezelfde eigenschappen als de natuurlijke snaren.

Badminton Racket Grip

De grip op de badmintonracket ook bewogen naar het gebruik van synthetische materialen. Polyurethaan en andere vormen van badstof grips helpen de speler verliest zijn greep op het handvat en opbouwen van zijn diameter, zodat zijn hand is comfortabel.

Share This Post