Index / Huis / Geregeld met Liefde: Mooie Valentijnsdag Bloemen voor iedereen

Share This Post

Huis

Geregeld met Liefde: Mooie Valentijnsdag Bloemen voor iedereen

Overzicht Op Valentijnsdag, bloemen zijn niet alleen voor koppels in de liefde. Ze kunnen vreugde te brengen aan iedereen die speciaal in uw leven, of het nu een ouder, broer of zus, of zelfs een mede-werker. Dit Valentine's arrangement is eenvoudig

Advertisement

Overzicht

Op Valentijnsdag, bloemen zijn niet alleen voor koppels in de liefde. Ze kunnen vreugde te brengen aan iedereen die speciaal in uw leven, of het nu een ouder, broer of zus, of zelfs een mede-werker. Dit Valentine's arrangement is eenvoudig te maken, en zeker meer oprechte dan een standaard boeket van een bloemist. Immers, als je iemand bloemen maken, je de dag van iemand te maken.

Benodigde materialen

Om container van de regeling te creëren, zal je een lege hart-vormige snoep doos, jute lint, twijgen of dunne takken en rood lint nodig. De container zal worden gevuld met steekschuim, vetplanten, bloemen en mos. U vindt er ook een plastic vuilniszak, een lijmpistool en een schaar nodig.

Het maken van de Container

Begin met een hart-vormige kartonnen doos snoep, die doorgaans een boven- en onderkant. Met behulp van een lijmpistool, lijm de ruggen van elk stuk samen. Deze eerste stap verdubbelt de hoogte van de doos en levert meer oppervlakte voor twijgen later te verlijmen.

Bedek de Box in jute

Bedek de zijkanten van de hartvormige doos met een vier-inch jute lint, die u kunt vinden op de ambachtelijke winkel. Gebruik een lijmpistool om het te hechten, maar wees voorzichtig dat u uw vingers niet te branden. Het verpakken van de doos in jute helpt om eventuele afdrukken op het karton te verbergen.

Line the Box in Takjes

Snijd twijgen of dunne takken, zodat ze net hoger dan de jute lint. Als u geen toegang tot de takjes in uw tuin te hebben, takken zijn verkrijgbaar in trossen in de bloementuin sectie levering van de ambachten winkel. Gebruik een lijmpistool aan de takken rond de doos lijn. De hete lijm zal doordringen door de gaten in de jute en direct voldoen de twijgen aan de box.

Lijn de doos met plastic

Knip de hoek van een plastic vuilniszak en plaats de plastic in de doos te bekleden. Verwijder overtollig plastic rond de rand van de container met enkele schaar.

Voeg de Steekschuim

Steekschuim zorgt ervoor dat de bloemen en vetplanten in het arrangement fris. U kunt steekschuim op het handwerk winkel te kopen; zorg ervoor dat de steekschuim aangewezen voor verse bloemen in plaats van het schuim gemaakt voor zijden bloemen te kopen. Snijd het schuim in stukken, zodat het past in de container, en geniet van het schuim in het water volgens de aanwijzingen op de verpakking, meestal ongeveer vijf minuten.

Schik de Succulents

Steek de stengels van de vetplanten in de steekschuim. Omdat de container hartvorm is een belangrijk element van de overeenkomst, houdt de vetplanten binnen de grenzen van de velg, zodat de vorm niet wordt verborgen.

Voeg de Bloemen

Gebruik de bloemen de vorm van het hart binnen de houder te vullen, snijden de bloemstelen ongeveer een inch en ze te plaatsen in de steekschuim. Ik gebruikte rode rozen, maar u kunt elk bloemen die u wilt selecteren. Kleinere knoppen geven u meer controle in het creëren van de hartvorm.

Vul in Gaps met Moss

Er zal waarschijnlijk openingen op de omtrek van de regeling, zodat in deze lacunes met mos te vullen. Het mos verbergt niet alleen openingen, het helpt bepalen de hartvorm.

Werk af met enkele Ribbon

Om de inrichting te voltooien, voeg een rood lint rond de houder heet lijmen van de band naar het midden van de takken. Deze laatste stap is niet nodig, maar het voegt een professionele finishing touch aan de bloemen.

This One's From the Heart

Dit Valentine's arrangement zal zeker somebody dag, maar uw oprechte geschenk kan worden genoten, zelfs na de bloemen zijn verdwenen. Het takje beklede container kan verder worden gebruikt als herinneringdoos, of een vat voor zijden bloemen. Dus deze regeling, zoals uw liefde en waardering, kan eeuwig duren.

Share This Post