Index / Huis / Gereedschap voor het verwijderen van Vinyl Siding

Share This Post

Huis

Gereedschap voor het verwijderen van Vinyl Siding

De gereedschappen voor het verwijderen van vinyl gevelbeplating vallen uiteen in twee categorieën: speciale gereedschappen die zachtjes kleine porties van vinyl gevelbeplating en algemene doeleinden sloopwerktuigen verwijderen. De in elkaar grijpende

AdvertisementDe gereedschappen voor het verwijderen van vinyl gevelbeplating vallen uiteen in twee categorieën: speciale gereedschappen die zachtjes kleine porties van vinyl gevelbeplating en algemene doeleinden sloopwerktuigen verwijderen. De in elkaar grijpende ontwerp van vinyl gevelbeplating planken presenteert de doe-het-zelver met unieke omstandigheden. U moet ofwel volledig scheur de planken van framing van het huis of ontgrendelen ze met speciaal ontworpen handgereedschap. De gemiddelde hardware winkel biedt algemene sloop gereedschappen en je kunt vaak speciale gereedschappen verwijderen door middel van gevelbeplating fabrikanten.

Zip Lock Tool

Bedrieglijk eenvoudig in uiterlijk, rechte, palm-sized greep het zip-lock gereedschap hecht aan een hoekig, rechthoekig blad en krullen in een kleine lip aan het uiteinde. Deze schijnbaar primitief handgereedschap is het enige instrument dat vinyl gevelbekledingsplanken kunt ontgrendelen zonder schade te veroorzaken.

De boven- en onderkant van de opeenvolgende lagen van vinyl gevelbeplating planken klikken en sluit samen als de zijkanten van een keuken opbergtas. De zip-lock gereedschap glijdt tussen de planken, de lip wordt geblokkeerd en de gevelbeplating installateur schuift de functie over de muur te scheiden, of "uit te pakken", de afzonderlijke planken.

snips

Siding professionals gebruiken metaalscharen, ook wel blikschaar of luchtvaart knipt, tot kleine, on-site doorsnijdt vinyl gevelbeplating materialen te creëren. Snips kunnen kleine porties van de geïnstalleerde gevelbekleding te verwijderen zonder beschadiging van aangrenzende oppervlakken of constructiedelen. Knipt kijken en werken als volumineuze schaar. De Snip's snijkoppen zijn gedrongen en wigvormig en hechten aan twee scharnierende handgrepen. Knipt aangeduid als "compound actie" knipt een mechanische verbinding die verhoogt leveraged gemonteerd aan steunpunt de handgrepen.Utility Knife

Siding professionals gebruiken kunst mes te snijden, scoren en trim vinyl gevelbeplating. Met het oog op verwijdering, een mes doorboort en snijdt door het midden van een enkele gevelbeplating plank. Vinyl gevelbeplating professionals vaak de voorkeur aan single-blade kunst mes in tegenstelling tot snap-off mes messen. De bladen van de single-blade messen zijn over het algemeen sterker dan snap-off messen en minder kans op breken en worden binnen een vinyl gevelbeplating plank ingediend.

Vinyl Siding Demolition Tools

Als je niet van plan om vinyl gevelbeplating materialen redden, kunt u vinyl gevelbeplating snel te verwijderen uit de structurele framing met algemene sloop gereedschappen. Bouwers gebruiken handcirkelzaagmachines en reciprozaagmachines om snel te snijden grote delen van het opruimen van een muur.

De meeste gevelbeplating fabrikanten raden een fijn getande mes voor het snijden door middel van gevelbeplating. Om bevestigde delen van gevelbeplating te verwijderen, bouwers gebruiken handmatige nieuwsgierige gereedschappen. Grote nieuwsgierige tools omvatten de bekende kraai bar en sloop bar en kleine incarnaties van de nieuwsgierige tools worden genoemd wrikken bars of klauwen kat.

Share This Post